Home de Portaltour Noticies del mon del turisme Novetats del mon del turisme Accés als recursos documentals Home de portaltour
qui som? | contactes | ajuda
Click per anar a la pàgina principal
Notícies 
Agenda 
Serveis 
Restaurants 
Hotels 
Apartaments 
E. Rurals 
Càmpings 
Platges 
Transports 
Formació 
Monogràfics 
Revista 
Informes 
Documentació 
Notícies de portaltour
Darreres 
Hemeroteca 
Notícies > Hemeroteca
2002-07-18 | SITEF
Índex temàtic de notícies
Educació i formació turística > Organismes docents > Escola de Turisme UIB

DataAutorTitol
19/02/04 Diari de Balears Sostenibilitat en la llicenciatura en turisme
Segons el director de l'Escola de Turisme de la UIB, la futura llicenciatura en turisme hauria de tenir com a eixos l'impacte ambiental i econòmic que genera el turisme, des de la visió d'una destinació madura que requereix d'una reconversió del sector i una diversificació del producte. Apareix el concepte de 'competència', format per un conjunt d'assignatures, classes pràctiques i treballs individuals. La carrera tindrà 32 d'aquestes competències, distribuïdes en 8 àrees i una durada quasi segura de 4 anys amb 6.500 hores lectives i un 70% de troncalitat comuna per a tots els alumnes de l'estat. Alliberar l'excessiu component economicista i obrir els estudis a aspectes mediambientals i de l'àmbit de les ciències socials, sembla una molt bona notícia per als estudis i per al sector turístic en general
21/02/03 Diario de Mallorca El Ministeri d'Educació es mostra predisposat a crear la Llicenciatura en Turisme
A la reunió que se va mantenir ahir a Madrid amb titulats Superiors de Turisme, el Ministeri d'Educació es va mostrar receptiu i predisposat a incloure Turisme dins el programa de llicenciatures que s'aprovarà al mes de juny. Així, el senador Manuel Cámara presentarà una moció, per que sigui aprovada, a la Cámara Alta que homologui els que ja són titulats superiors i la creació de la llicenciatura.
20/02/03 Diario de Ibiza Els estudiants de Turisme demanen que es reconegui el seu títol Superior
Manuel Càmara, Senador d'EU per la CAIB i una delegació d'estudiants del Títol Superior de Turisme, es reuniran demà a Madrid amb el secretari d'Estat per l'educació, per demanar que el seu títol sigui reconegut.
13/02/03 Última Hora L'UIB començarà un nou curs pel Títol Superior de Turisme
L'UIB començarà el pròxim 1 d'Octubre un nou curs de 300 hores a distància pel títol Superior de Turisme. Aquest curs consta de quatre parts: "Direcció i Màrqueting d'empreses turístiques", "Anàlisi econòmic del turisme", "Finances i Comptabilitat turística" i "Planificació Territorial pel turisme". Els estudiants que accedeixin a aquest curs ho faran per internet, i els professors solucionaran les seves dubtes en un termini no superior a les 24 hores. Amb aquest curs, que té un preu de 1500 euros, s'obtindrà el títol d'especialista universitari en "Direcció de màrqueting d'empreses turístiques"

Notes relacionades

Notícies | Thessaurus
Índex temàtic de notícies

Educació i formació turística

© Portaltour.net
Tots els drets reservats.

Política de distribució.