Home de Portaltour Noticies del mon del turisme Novetats del mon del turisme Accés als recursos documentals Home de portaltour
qui som? | contactes | ajuda
Click per anar a la pàgina principal
Notícies 
Agenda 
Serveis 
Restaurants 
Hotels 
Apartaments 
E. Rurals 
Càmpings 
Platges 
Transports 
Formació 
Monogràfics 
Revista 
Informes 
Documentació 
Notícies de portaltour
Darreres 
Hemeroteca 
Notícies > Hemeroteca
2002-07-18 | SITEF
Índex temàtic de notícies
Política turística > Informació i promoció > Oficines d'Informació turística

DataAutorTitol
19/11/03 Hosteltur Xarxa d'oficines de turisme al País Basc
El Govern Basc ha aprovat el projecte de decret pel qual es crea la Xarxa Basca d'Oficines de Turisme (ITOURBASK) amb l'objectiu de millorar el servei d'informació turística gràcies a la homogeneització de continguts. La xarxa la integraran les oficines i punts d'informació al País Basc, a més d'altres punts d'informació creats fora del territori basc en aquells llocs que són considerats com a mercats turístics emissors preferents
23/09/03 Última Hora Ibiza y Formentera Previstos dos nous punts d'Informació Turística a Formentera
L'Ajuntament de Formentera preveu la creació d'un punt d'informació a Es Pujols i un segon al nucli urbà de Sant Francesc, que s'afegiran a l'únic existent del port de la Savina en un curt plaç de temps. Les dimensions i dotació d'aquests punts d'informació estan encara per determinar
21/08/03 Hosteltur Tancament de les Oficines d'Informació Turística a Berlín i Brusel·les
El Govern Balear tancarà les OIT de la capital alemanya i belga, utilitzant en el seu lloc els serveis d'informació existents de les "Oficinas Españolas de Turismo" (OET) a les mateixes capitals, així com a Londres
06/05/03 Diario de Ibiza L'Ajuntament de Vila ha editat nous fullets sobre el Patrimoni de la Humanitat
L'Ajuntament de Vila ha editat un nou fullet sobre el Patrimoni de la Humanitat, del qual s'han imprès exemplars en castellà, anglès, alemany, francès i italià. El regidor de Turisme de Vila va destacar la labor de l'oficina turística situada a Vara de Rey, que a partir del 1 de maig està al servei dels turistes tot el dia.
11/08/2002 Diario de Ibiza L'Oficina d'Informació Turística de Vila rep menys consultes
El descens del nombre de turistes es veu reflectit en la xifra de consultes que ha rebut fins ara l'Oficina d'Informació Turística de Vila. Cati Serra, una de les encarregades d'aquesta oficina, va explicar que per ara havien rebut 200 consultes diàries, xifra comparativa amb l'any passat on diàriament es rebien 450. Les qüestions més demanades per els visitants són els horaris d'autobusos, la localització de les platges , l'oferta d'allotjaments, els horaris de barques a Formentera i les diferents rutes culturals.
28/06/2002 Turismo Hoy Inaugurada l'Oficina de Balears a Berlín
Ahir es va inaugurar l'Oficina de Balears a Berlín. Aquesta és una bona ocasió per presentar el nou model turístic balear davant dels partits polítics alemanys.
11/06/2002 Ultima Hora Ibiza y Formentera Formentera al 100%
L'ocupació turística a Formentera ronda el 100% de les seves places, segons les dades facilitades per l'Oficina d'Informació Turística. Els propers dies s'espera l'arribada massiva de turistes italians i es començaran a ocupar les establiments turístics legals no comptabilitzats en els sondeigs d'ocupació.
19/03/2002 Turismo Hoy Presentada la nova Oficina de Balears a Berlín
El Dia de les Illes Balears va servir ahir per presentar la nova Oficina de Balears a Berlín, que estarà sota la direcció de Josep Moll.
07/03/2002 Diario de Ibiza L'ecotaxa no influençiarà al turisme
Els responsables de les Oficines de Turisme a Londres i Berlín estan d'acord que "l'ecotaxa no influirà en el nombre de turistes" però si es mostraren partidaris de retardar el cobrament fins a novembre per facilitar el treball als majoristes.
13/09/2001 Diario de Ibiza Inaugurat el primer punt de la xarxa municipal d'informació turística
Aquest servei situat en el Passeig de Vara de Rey, estarà atès per dos alumnes de la Escola de Turisme, que oferiran als turistes tot tipus d'informació referent als bens declarats Patrimoni de la Humanitat. Es preveu que a comenci a funcionar aquest servei també a Figaretes, Talamanca o Platja d'en Bossa .
05/07/2001 Diario de Ibiza Nova guia turística a Sant Antoni
L'Oficina de Turisme de Sant Antoni ha editat 20.000 exemplars d'una nova guia de la localitat traduïda a 7 idiomes incloent el castellà i el català.
25/05/2001 Editur Convocades places a oficines de Turisme a Europa i a Amèrica
El dia 1 de Maig es van publicar en el BOE els funcionaris admesos per les vacants a les Oficines de Turisme a ciutats com New York, Miami, Buenos Aires, Wien, Sao Paulo, Toronto, München, Berlin, Geneva, London , etc. Els solicitants es quedaran de 3 a 5 anys.

Notes relacionades

Notícies | Thessaurus
Índex temàtic de notícies
© Portaltour.net
Tots els drets reservats.

Política de distribució.