Home de Portaltour Noticies del mon del turisme Novetats del mon del turisme Accés als recursos documentals Home de portaltour
qui som? | contactes | ajuda
Click per anar a la pàgina principal
Notícies 
Agenda 
Serveis 
Restaurants 
Hotels 
Apartaments 
E. Rurals 
Càmpings 
Platges 
Transports 
Formació 
Monogràfics 
Revista 
Informes 
Documentació 
Notícies de portaltour
Darreres 
Hemeroteca 
Notícies > Hemeroteca
2002-07-18 | SITEF
Índex temàtic de notícies
Política turística > Modalitats turístiques > Turisme actiu

DataAutorTitol
05/07/04 Diari de Balears Nous tipus de clients als agroturismes balears
Els 170 establiments de turisme rural de les Illes Balears es fixen com a objectiu de mercat els clients interessats en la modalitat de turisme actiu d'excursions, passejades a cavall o en bicicleta, en substitució del client actual que s'interessa per l'aïllament i la bona cuina. Amb dades del 2002, els clients majoritaris dels agroturismes balears eren alemanys (51,4%), britànics (19,7%) i espanyols (18%), captats amb reserva directa per telèfon o internet i amb una despesa mitja de 148 euros per persona i dia
08/03/04 Hosteltur.com Oferta complementària d'oci esportiu
Des de la Mesa del Turisme nacional es proposarà a la Dirección General de Deportes la creació d'una oferta d'oci esportiu que haurà d'articular-se en funció de convenis amb les administracions locals, a les quals correspon la gestió d'un bona part de les instal·lacions esportives. La implantació d'aquesta oferta es faria amb la col·laboració de personal especialitzat en la pràctica d'esports
09/12/03 Diario de Ibiza Els turistes pagarien per accedir a espais protegits de Balears
Una enquesta elaborada per professors de la UIB conclou que la majoria dels turistes estarien disposats a pagar 2 euros diaris per tenir accés als espais naturals de l'illa de Mallorca, amb la qual cosa calculen es recaptarien uns 183 milions d'euros anuals per aquest concepte, partint dels 2,5 milions de turistes que visiten anualment aquests espais actualment de franc.
07/05/03 Ultima Hora Ibiza y Formentera El Pacte proposa un pacte per turisme, transport i territori
El nou programa electoral del Pacte presentat ahir per Pilar Costa, candidata a la presidència del Consell, centra les seves propostes en turisme, transport i territori. Respecte al turisme, el pacte defensa la conservació del patrimoni natural com a principal medi per fomentar el turisme basat en la natura, fomentar el turisme esportiu i el referit a esdeveniments culturals, i finalment, l'ecotaxa com a "fons imprescindible d'ingressos per finançar la preservació del patrimoni natural i cultural, peça fonamental per a la indústria turística pitiüsa".
19/04/03 Diario de Ibiza Participen 160 aficionats a la VII Volta a Formentera
La major part dels aficionats inscrits a la VII Volta a Formentera en BTT, organitzada pels Amics de Sa BTT, són de la península, només 30 són de Formentera. Aquest esdeveniment turístic esportiu finalitzarà aquest proper diumenge.
31/01/03 Diario de Ibiza Sant Joan presenta el seu agroturisme per primera vegada a Fitur
L'Ajuntament de Sant Joan ha participat per primera vegada, i de forma individual, a la fira de Fitur 2003 per presentar la seva oferta d'agroturisme. Des de Fitur, es va destacar l'esforç de les famílies de aquesta localitat per adequar les seves cases per acollir a aquest tipus de turisme que és respectuós amb el medi ambient. Per altra banda, Sant Joan defèn també la seva gastronomia que és, segons les seves declaracions, més tradicional i cuidada. Per la seva banda, l'alcalde de Sant Antoni, es va mostrar partidari de cercar nous mercats per no dependre tant del britànic, i complementar el turisme de sol i platja amb un turisme esportiu i gaudir de la natura
30/01/03 Diario de Ibiza El Consell Insular promociona en Fitur el turisme esportiu a les Pitiüses
Pilar Costa, presidenta del Consell Insular va afirmar ahir que presentarà a Fitur les possibilitats que ofereix el bon clima d'Eivissa per a practicar esports amb l'objectiu de fomentar un turisme complementari al que ja existeix. Durant la presentació es mencionaran els esdeveniments esportius que tindran lloc a Eivissa durant aquest any destacant el Campionat de Cross i el Mundial de Triatlón que amb seguretat portaran més de 30.000 persones a l'illa.
03/05/2002 Editur Mallorca espera rebre 800.000 cicloturistes
La temporada de cicloturisme en Mallorca atraurà aproximadament uns 800.000 cicloturistes, una xifra similar a la registrada l'any passat, segons els portaveus de Hotelplan i Max Hürzeler, dos de les empreses que atenen a prop de 15000 cicloturistes. Els principals mercats emissors d'aquest turisme són Suïssa i Alemanya, i s'hostatgen majoritàriament a la zona d'Alcúdia.
Més: Turisme actiu.
18/01/2002 Editur Balears un destí per turistes aficionats al submarinisme
El turisme actiu a Balears es bàsicament el turista que practica el submarinisme, segons un estudi de la Caeb, la seva estada mitjana es de 12.06 dies, molt més alta de la resta de turistes, el 68% son homes i un 43% menors de 30 anys. Aquests visitants opten per hotels de quatre estrelles majoritàriament, i la seva despesa mitjana es de 5000 pessetes diàries.
02/12/2001 Diario de Ibiza Presentació de dos rutes cicloturístiques
El Consell va presentar ahir les dos rutes cicloturístiques que ha creat per les Pitiüses, un primer pas per promoure el Turisme ecològic. El Conseller de Turisme, Josep Marí Ribas, va demanar als hotelers que adaptin els seus establiments amb serveis apropiats per aquest tipus de Turisme.
04/09/2001 Diario de Ibiza Nova concentració de Harley Davidson
El dècim aniversari del Ibiza Bike Week reunirà a un centenar de motocicletes que envairan tota la setmana amb diverses celebracions i reunions les carreteres eivissenques, tot això es un exemple com una simple cita de vacances s'ha convertit en escenari de reunions anuals.
Més: Turisme actiu.

Notes relacionades

Notícies | Thessaurus
Índex temàtic de notícies
© Portaltour.net
Tots els drets reservats.

Política de distribució.