Home de Portaltour Noticies del mon del turisme Novetats del mon del turisme Accés als recursos documentals Home de portaltour
qui som? | contactes | ajuda
Click per anar a la pàgina principal
Notícies 
Agenda 
Serveis 
Restaurants 
Hotels 
Apartaments 
E. Rurals 
Càmpings 
Platges 
Transports 
Formació 
Monogràfics 
Revista 
Informes 
Documentació 
Notícies de portaltour
Darreres 
Hemeroteca 
Notícies > Hemeroteca
2002-07-18 | SITEF
Índex temàtic de notícies
Política turística > Control de viatgers > Nombre de sortides

DataAutorTitol
11/09/04 Hosteltur.com Augmenten els viatges des d'Espanya a l'estranger
Durant el segon semestre del 2004 els espanyols feren un total de 11,5 milions de viatges turístics segons l'informe de Familitur -Instituto de Estudios Turísticos-, xifra que suposa un descens de l'1,2% en relació al 2003. Pel que fa a les sortides a l'estranger l'augment fou del 59,6% (1,49 milions), mentre que els desplaçaments interns descendiren en un 6,5% (10,01 milions). Els desplaçaments interns descenderien un 0,3% a Andalusia, un 4,2% a València, un 8,5% a Catalunya. En canvi augmentaren un 25,5% a Galícia
21/05/03 Diario de Mallorca El Govern Central demanarà les llistes dels turistes que no tornen al seu país
La Delegació d'Estrangeria del Govern va manifestar ahir la seva intenció de augmentar els controls d'immigració il.legal. Com a mesura principal s'està plantejant la reclamació a les companyies aèries dels llistats dels passatgers que no tornen al seu país en la data que tenen al seu bitllet.
30/04/03 Diario de Ibiza Les navilieres augmenten els trasllats
Les navilieres que operen entre les Pitiüses, ampliaran els seus trajectes, tant per mercaderies com per viatgers, a partir de l'1 de maig. Les embarcacions ràpides de Trasmapi-Baleària, ampliaran en 3 més els seus trajectes complets, es a dir, en tres anades i tornades més. Els ferris de Gestión Naviera, faran 2 trajectes més, i la naviliera local, Mediterránea Pitiusa, duplicarà tots els seus trajectes amb l'incorporació d'una nova embarcació, "Illa Pitiusa".
29/04/03 Diario de Mallorca Les companyies aèries augmenten els seus vols per l'1 de maig
Les companyies aèries preveuen un augment de l'activitat pel pròxim 1 de maig. Així, Iberia ha programat 26 vols especials entre la península i les illes, d'aquestos 26, 8 conectaran Madrid amb Eivissa i 6 des de Barcelona. Per altra banda, Spanair també ha reforçat els seus vols i oferirà 8 vols més entre Eivissa i Madrid. Per la seva banda, Air Europa també augmentarà els seus vols però des de Mallorca.

Notes relacionades

Notícies | Thessaurus
Índex temàtic de notícies
© Portaltour.net
Tots els drets reservats.

Política de distribució.