Home de Portaltour Noticies del mon del turisme Novetats del mon del turisme Accés als recursos documentals Home de portaltour
qui som? | contactes | ajuda
Click per anar a la pàgina principal
Notícies 
Agenda 
Serveis 
Restaurants 
Hotels 
Apartaments 
E. Rurals 
Càmpings 
Platges 
Transports 
Formació 
Monogràfics 
Revista 
Informes 
Documentació 
Notícies de portaltour
Darreres 
Hemeroteca 
Notícies > Hemeroteca
2002-07-18 | SITEF
Índex temàtic de notícies
Política turística > Foment del Turisme > Premis i recompenses

DataAutorTitol
18/02/04 Hosteltur.com Idees sobre viatges gratuïts pels turistes alemanys
Turespaña treballa amb la idea de fer sorteigs entre els turistes alemanys que reservin de manera avançada les seves vacances a alguna destinació espanyola per al proper estiu. Tot i que la patronal de les agències de viatges alemanyes (DRV) diu no haver intervingut en la proposta, la considera com un incentiu al mercat de cara a les reserves de paquets turístics, i un element que milloraria la imatge turística espanyola a Alemanya. En tot cas sembla que les despeses generades serien pagades per touroperadors i hotelers
05/12/03 CincoDias.com La cuina d'autor és la més valorada per la guia Michelin
La nova edició de la guia gastronòmica Michelin dóna el reconiexement de restaurants destacats amb una o més estrelles a 97 establiments de l'estat espanyol. Aquest any l'obtenen per primer cop vuit restaurants (un d'ells a Balears), i la perden cinc. Entre els nouvinguts la major part tenen una carta orientada cap a l'anomenada 'cuina d'autor'
24/06/03 Diario de Ibiza Foment reconeix la importància del dic d'es Botafoc
Foment del Turisme va fer entrega ahir una placa al president de l'Autoritat Portuària en reconeixement a la importància turística del dic d'es Botafoc i en agraïment al seu esforç.
04/05/03 Diario de Mallorca Els economistes Pou i Alegre de la UIB guanyen un premi pel seu estudi d'estades turístiques
Un estudi sobre l'evolució de les estades turístiques entre 1989 i l'any2000 a Balears realitzat pels economistes de la UIB Llorenç Pou i Joaquim Alegre ha guanyat un premi instituït pels organitzadors del XII Simposi Internacional d'Oci i Turisme d'Esade i Fira de Barcelona. L'estudi difon que l'estada mitjana en 1989 era de 13.14 dies i en l'any 2000 ha davallat fins als 10.6 dies.
22/11/2002 Diario de Ibiza Creuers Portmany rep un premi
El touroperador Thomson ha atorgat un premi a Creuers Portmany per la qualitat dels seus serveis d'excursions marítimes. L'acte va tenir lloc a la fira World Travel Market.
21/11/2002 Diario de Mallorca La Cadena Riu rep el premi Príncep Felip
El premi Príncep Felip reconeix a la cadena com la millor empresa mallorquina del sector turístic d'aquest any.
20/11/2002 Diario de Ibiza L'Hotel Fiesta Club Bahamas rep el premi "Golden Award"
Durant l'acte de presentació de la feria World Travel Market en Londres el tourperador britànic Thomson Holidays va entregar el premi "Golden Award" a l'hotel Fiesta Club Bahamas. A l'acte també varen ser premiats altres hotels de la cadena Fiesta.
08/11/2002 Ultima Hora i El Mundo Premi d'Excel.lència Empresarial a Riu Hoteles
El Ministeri d'Economia i el de Ciència i Tecnologia ha concedit a la cadena hotelera Riu, el premi Príncep Felip a l'Excel.lència Empresarial .
06/10/2002 Última Hora Ibiza y Formentera La Pime de Formentera premia al Hostal La Savina i Transportes Xicu Sord
La Pime de Formentera ha premiat a dos empreses pel seu "reconegut prestigi" i "llarga trajectòria" com són el Hostal La Savina i Transportes Xicu Sord. L'Hostal va ser uns dels primers establiments turístics a l'illa i l'empresa de transport s'encarrega de proveir aigua a Formentera.
05/10/2002 Última Hora Ibiza y Formentera La Pime de Formentera premia al Hostal La Savina i Transportes Xicu Sord
La Pime de Formentera ha premiat a dos empreses pel seu "reconegut prestigi" i "llarga trajectòria" com són el Hostal La Savina i Transportes Xicu Sord. L'Hostal va ser uns dels primers establiments turístics a l'illa i l'empresa de transport s'encarrega de proveir aigua a Formentera.
02/10/2002 Diario de Mallorca Foment del Turisme lliurarà els seus premis a persones i entitats que han destacat en el sector turístic
El proper 27 de novembre, Foment del Turisme lliurarà els seus premis a persones i entitats que han destacat en el sector turístic. Miquel Fluxà rebrà la medalla d'or per la seva dedicació al sector.
01/12/2001 Turismo Hoy Premiat el president de Sol Meliá
La revista «Grandes Viajes» ha premiat al president de Sol Meliá amb el premi al Millor Empresari Turístic.
21/11/2001 Turismo Hoy Premi al Hotel Barcelò Ponent Playa
Durant la passada Fira World Trade Market els majoristes Thomson i Saga van premiar al hotel Barcelò Ponent Playa, situat a Cala Ferrera.
11/10/2001 Turismo Hoy El Hotel Flamingo rep una distinció a la qualitat ambiental
L'àrea de Sanitat i Medi Ambient del Ajuntament de Palma ha atorgat el premi a l'Excel.lència Ambiental Hotelera al Hotel Flamingo, part de la cadena Barcelò.
03/10/2001 Turismo Hoy Foment de Turisme concedeix les seus premis
El Foment de Turisme concedeix les seves plaques d'or a la companyia Air Berlin i als treballadors de Son Sant Joan. Les plaques de plata les va concedir a l'Associació d'Agroturisme Balear i a l'Associació «Reis de Mallorca».
05/09/2001 Diario de Ibiza Sirenis premiat com millor hotel familiar
El touroperador britànic First Choice ha premiat al Sirenis Hotel Club Siesta, com millor hotel familiar, la qual cosa reforça la imatge de Sirenis com una de les cadenes eivissenques especialitzades en Turisme familiar.
02/08/2001 Diario de Ibiza Premis a 60 caps de departament
El president de la Federació Empresarial Hotelera d'Eivissa i Formentera i el president de l'Agrupació Hotelera de Qualitat d'Eivissa i Formentera van atorgar ahir 60 pins i diplomes als caps de departament i coordinadors dels cinc hotels participants del programa de qualitat. Es tracta del personal del hotel Sirenis club Goleta, Sirenis club Aura, Insohotel club Formentera Playa, Eco Presidente i el Acorn Playa Real

Notes relacionades

Notícies | Thessaurus
Índex temàtic de notícies
© Portaltour.net
Tots els drets reservats.

Política de distribució.