Home de Portaltour Noticies del mon del turisme Novetats del mon del turisme Accés als recursos documentals Home de portaltour
qui som? | contactes | ajuda
Click per anar a la pàgina principal
Notícies 
Agenda 
Serveis 
Restaurants 
Hotels 
Apartaments 
E. Rurals 
Càmpings 
Platges 
Transports 
Formació 
Monogràfics 
Revista 
Informes 
Documentació 
Notícies de portaltour
Darreres 
Hemeroteca 
Notícies > Hemeroteca
2002-07-18 | SITEF
Índex temàtic de notícies
Serveis turístics > Gastronomia > Denominació d'origen

DataAutorTitol
11/10/03 Última Hora Ibiza y Formentera Cap a la denominació d'origen del Flaó
L'associació de forners i pastissers d'Eivissa demanarà al Govern Balear el reconeixment de la denominació d'origen per al flaó. Seguint les passes dels homònims mallorquins en el cas de l'ensaïmada, el flaó pot convertir-se en el primer producte de la rebosteria eivissenca en beneficiar-se de la promoció, el control de qualitat i els ajuts econòmics dels productes de Balears.
18/02/03 Diari de Balears Pere Sampol presenta els productes de les Illes a Barcelona
Pere Sampol, vice-president del Govern Balear, va presidir ahir la presentació al mercat català de 31 marques de qualitat de productes de les illes del sector del vi, el formatge i la sobrassada. A la presentació, Sampol va apostar per reforçar l'actual imatge turística de les Illes amb una "promoció com a país", per poder aconseguir que els visitants s'interessessin per conèixer la cultura autòctona. Sampol va incidir també en que els productes elaborats a les Balears poden canviar el model turístic, i en que el model de turisme de masses no està esgotat però que cada vegada hi ha més competidors.

Notes relacionades

Notícies | Thessaurus
Índex temàtic de notícies
© Portaltour.net
Tots els drets reservats.

Política de distribució.