Home de Portaltour Noticies del mon del turisme Novetats del mon del turisme Accés als recursos documentals Home de portaltour
qui som? | contactes | ajuda
Click per anar a la pàgina principal
Notícies 
Agenda 
Serveis 
Restaurants 
Hotels 
Apartaments 
E. Rurals 
Càmpings 
Platges 
Transports 
Formació 
Monogràfics 
Revista 
Informes 
Documentació 
Notícies de portaltour
Darreres 
Hemeroteca 
Notícies > Hemeroteca
2002-07-18 | SITEF
Índex temàtic de notícies
Activitats esportives i recreatives > Esports > Organismes esportius

DataAutorTitol
08/03/04 Hosteltur.com Oferta complementària d'oci esportiu
Des de la Mesa del Turisme nacional es proposarà a la Dirección General de Deportes la creació d'una oferta d'oci esportiu que haurà d'articular-se en funció de convenis amb les administracions locals, a les quals correspon la gestió d'un bona part de les instal·lacions esportives. La implantació d'aquesta oferta es faria amb la col·laboració de personal especialitzat en la pràctica d'esports
20/02/04 Diario de Ibiza.es Eivissa podria acollir el campionat d'Europa de tir amb arc
Eivissa ha de ser una candidata ferme a organitzar el campionat d'Europa en sala de tir amb arc de l'any 2006 o 2008. Així ho manifestà Lorenzo Miret, president de la Federació espanyola d'aquest esport en la jornada que obria el campionat d'Espanya en el recinte firal. Miret comentà a més la possibilitat de que Madrid, Galícia i Eivissa tenguin un centre d'alt rendiment dedicat al tir amb arc. De confirmar-se són bones noticies per al esport i el turisme
30/10/03 Última Hora Ibiza y Formentera Acord de promoció de les Illes amb el RCE Mallorca
El Govern Balear i el club de fútbol de primera divisió RCE Mallorca han signat un acord per promocionar el nom de les Illes Balears a les equipacions esportives de la primera plantilla. La promoció del nom de les illes es fa als calçons dels jugadors repartits en 3 amb el nom de 'Mallorca', 3 amb 'Menorca', 3 amb 'Ibiza' i 2 amb 'Formentera'. L'acord abasta els partits de lliga i copa del rei durant la present temporada
12/05/03 Diari de Balears Victòria espanyola al Campionat Mundial de Triatló de llarga distància
El vitorià Eneko Llanos i la bilbaïna Virgini Berasategui guanyen ahir el Campionat del Món de Triatló de llarga distància.
04/05/03 Última Hora Ibiza y Formentera S'apropa la data de celebració del mundial de triatló de llarga distància
Una setmana queda per a la gran cita esportiva eivissenca organitzada per l'Associació Esportiva Home de Ferro, el 11 de maig coincidint amb la festa Eivissa Medieval es celebra el mundial de triatló de llarga distància on estan convocats triatletes de més de 30 seleccions nacionals. Segons l'organització està previst que entre avui i el dimarts arribin la totalitat dels participants. Alguns del quals ja fa una setmana i mitja que hi són.
19/04/03 Diario de Ibiza Participen 160 aficionats a la VII Volta a Formentera
La major part dels aficionats inscrits a la VII Volta a Formentera en BTT, organitzada pels Amics de Sa BTT, són de la península, només 30 són de Formentera. Aquest esdeveniment turístic esportiu finalitzarà aquest proper diumenge.
05/04/2002 Diario de Ibiza El Campionat del Món de Triatló 2003 s'ha presentat a Madrid
La Presidenta del Consell Insular d'Eivissa i Formentera va presentar ahir juntament amb la Federació Espanyola de Triatló, el Campionat del Món de Triatló, que es disputarà a Eivissa el proper 11 de maig del 2003, a més s'ha reunit amb el president de la Federació Internacional de Triatló per analitzar les repercussions que tindrà aquest event esportiu sobre el turisme.
15/01/2002 Diario de Ibiza El Consell i l'Associació Esportiva Home de Ferro es posen en marxa
Ahir es va firmar el conveni de col.laboració entre el Consell Insular i l'Associació Home de Ferro on es posen a disposició d'aquesta entitat esportiva 30.000 euros per començar a organitzar el Mundial de triatló del 2003.
09/01/2002 Diario de Ibiza Nike aposta per Eivissa
El Club de Campo d'Eivissa serà la seu del Master de tenis de Nike de categoria aleví e infantil. La competició es jugarà al mes d'octubre durant tres dies i acollirà als 32 millors d'Espanya, que s'hagin classificat durant el circuit nacional.
13/12/2001 Diario de Ibiza Darrers detalls per concretar el Campionat del Món de Triatló 2003
El Campionat del Món de Triatló 2003 quedarà demà enllestit després d'una reunió amb els representants institucionals i amb els responsables de l'organització, per definir els pressupostos de la prova i la constitució del comitès executius del campionat.
21/07/2001 Diario de Ibiza Eivissa organitzarà el Campionat del Món de Triatló al 2003
Es preveu que les Pitiüses seran visitades per unes 6000 persones i les retransmissions esportives arribaran a 100 milions de cases amb l'organització d'aquest campionat que serà ressaltat amb una campanya promocional.

Notes relacionades

Notícies | Thessaurus
Índex temàtic de notícies

Activitats esportives i recreatives

© Portaltour.net
Tots els drets reservats.

Política de distribució.