Home de Portaltour Noticies del mon del turisme Novetats del mon del turisme Accés als recursos documentals Home de portaltour
qui som? | contactes | ajuda
Click per anar a la pàgina principal
Notícies 
Agenda 
Serveis 
Restaurants 
Hotels 
Apartaments 
E. Rurals 
Càmpings 
Platges 
Transports 
Formació 
Monogràfics 
Revista 
Informes 
Documentació 
Notícies de portaltour
Darreres 
Hemeroteca 
Notícies > Hemeroteca
2002-07-18 | SITEF
Índex temàtic de notícies
Patrimoni turístic > Patrimoni cultural > Conjunts històrics artístics

DataAutorTitol
15/09/03 Última Hora Ibiza y Formentera Protocol d'objectius per a les Ciutats Patrimoni de la Humanitat
A la reunió que es celebrarà a Àvila, el grup d'11 ciutats Patrimoni de la Humanitat de l'estat espanyol, aprovarà un protocol en el qual es fixarà com objectiu prioritari la recuperació del patrimoni històric i cultural, per tal de assolir la seva rendibiltat econòmica i social, contribuïnt a la millora de la qualitat turística. També es farà incidència en la gestió conjunta amb el sector turístic, adoptant accions promocionals concretes
20/05/03 Diario de Mallorca L'ecotaxa subvencionarà projectes per contractar aturats
El Govern Balear aportarà fons de l'ecotaxa per un 30% de projectes de rehabilitació mediambiental o patrimonials que es desenvolupin amb la contractació d'aturats. L'altre 70% serà finançat per la Conselleria de Treball. Entre els projectes s'inclou la recuperació d'espais turístics, la protecció i millora del medi ambient o la rehabilitació del patrimoni històric.
30/03/2002 Diario de Ibiza La Torre de Cas Orvais serà utilitzada com espai d'actes culturals i turístics
La Conselleria Insular de Cultura iniciarà la restauració de la Torre de Cas Orvais, en Sant Jordi, per poder utilitzarla com espai d'actes culturals, turístics o visites dins del programa Rutes per l'Història.
19/01/2002 Diario de Ibiza Avui es presenta la guia practica de Sa Punta des Molí
Sa Punta des Molí aspira a guanyar-se el títol de segon espai cultural,de les Pitiüses, després de Can Ventosa. Avui s'inaugura el trull i es presenta una guia que descriu els elements paisatgístics i la diferent oferta de Sant Antoni . Aquesta guia resumeix la curta història del centre, s'han editat exemplars en català, castellà, anglès, alemany, francès e italià.
23/12/2001 Diario de Ibiza Publicada una guia d'espais naturals i patrimoni cultural d'Eivissa i Formentera
Es va presentar ahir en roda de premsa la guia d'espais naturals i patrimoni cultural de les Pitiüses, elaborada per biòlegs i ornitòlegs del GEN i del GOB de Formentera. Es tracta d'una referència útil per conèixer les zones protegides per la Llei d' Espais Naturals, la vegetació típica, rutes a peu o en bicicleta, etc. Aquesta guia es publicarà en català, castellà, anglès i alemany.
14/12/2001 Diario de Ibiza Noves adquisicions per Sa Punta des Molí
L'Ajuntament de Sant Antoni esta col·laborant en la construcció d'un trull que s'instal.larà a Sa Punta des Molí. Serà inaugurat durant les festes patronals, en gener, on també es presentarà una guia d'aquest recinte etnològic .La direcció del muntatge del trull s'encomanà a l'artesà eivissenc, Vicent Marí Serra, Palermet.
22/11/2001 Turismo Hoy El model turístic italià a debat
El president del Govern Balear va demanar ahir al Govern Central que segueixi el model del Govern Italià que ha creat un fons, provenint d'un impost turístic per la conservació del patrimoni històric i artístic.
10/11/2001 Diario de Ibiza Publicada una guia per recorre Eivissa en bicicleta
La conselleria de Turisme ha editat la primera guia de cicloturisme d'Eivissa, que inclou un mapa on es senyalitzen les dues rutes, així com una descripció de cadascuna amb fotografies dels paisatges i monuments que es poden visitar durant el trajecte. L'extensió de les rutes varia entre 40 i 50 quilòmetres i comprén quasi la totalitat de l'illa.
05/08/2001 Diario de Ibiza Es Cuilleram, un món per descobrir
Gràcies a la iniciativa de la Conselleria de Turisme i Cultura de restaurar i obrir al públic aquest vestigi d'història antiga: la cova d'Es Cuilleram, un santuari púnic situat sobre la cala de Sant Vicent , ara es pot visitar cada primer dissabte de cada mes, acompanyats d'un guia turístic i retornar així una mica en el temps.
08/07/2001 Diario de Ibiza S'Argentera proposada com Ben Cultural
La zona de les mines de s'Argentera a Sant Carles ha set proposada per la Conselleria de Cultura com Be d'Interès Cultural ja que es tracta d'un dels pocs elements d'arqueologia industrial a les Pitiüses.
04/07/2001 Diario de Ibiza Restauració de la Torre de Can Curt
Segons el concejal de Urbanisme de Sant Josep s'invertirà aproximadament 2 milions de pessetes en la restauració de la Torre de defensa de Can Curt situada en el centre històric de Sant Augustí.

Notes relacionades

Notícies | Thessaurus
Índex temàtic de notícies
© Portaltour.net
Tots els drets reservats.

Política de distribució.