Home de Portaltour Noticies del mon del turisme Novetats del mon del turisme Accés als recursos documentals Home de portaltour
qui som? | contactes | ajuda
Click per anar a la pàgina principal
Notícies 
Agenda 
Serveis 
Restaurants 
Hotels 
Apartaments 
E. Rurals 
Càmpings 
Platges 
Transports 
Formació 
Monogràfics 
Revista 
Informes 
Documentació 
Notícies de portaltour
Darreres 
Hemeroteca 
Notícies > Hemeroteca
2002-07-18 | SITEF
Índex temàtic de notícies
Patrimoni turístic > Patrimoni cultural > Artesania

DataAutorTitol
13/11/03 Última Hora Ibiza y Formentera Proposta de creació d'un mercat artesanal a Sant Antoni
L'Associació de Comerciants de Sant Antoni proposa la creació d'un mercat artesanal a la part antiga de la ciutat a fi de fomentar la seva recuperació econòmica i social. En la proposta s'inclou la recomanació de tancar al tràfic des de les 18.00 hores els carrers empedrats del nucli urbà. Està prevista una convocatòria als propietaris de la zona per fomentar les inversions en millores i informar sobre les possibilitats de accedir a ajuts públics
19/10/03 Diario de Ibiza Itinerari cultural i centre d'artesania a la Ciutat d'Eivissa
L'Ajuntament de la Ciutat d'Eivissa, amb la col·laboració del Consorci Eivissa Patrimoni de la Humanitat té prevista la creació d'un itinerari cultural en el barri de sa Penya, així com la construcció d'un centre d'artesania amb capacitat per acollir 12 tallers, i sengles punts de venda en un edifici que serà habilitat molt a prop de la plaça de la Drassaneta. La inversió total serà de 800.000 euros i el projecte compta amb la participació de la PIMEEF pel que fa a la selecció dels artesans que s'ubicaran al nou centre
11/10/03 Última Hora Ibiza y Formentera Cap a la denominació d'origen del Flaó
L'associació de forners i pastissers d'Eivissa demanarà al Govern Balear el reconeixment de la denominació d'origen per al flaó. Seguint les passes dels homònims mallorquins en el cas de l'ensaïmada, el flaó pot convertir-se en el primer producte de la rebosteria eivissenca en beneficiar-se de la promoció, el control de qualitat i els ajuts econòmics dels productes de Balears.
18/08/2002 Diario de Ibiza Festes de Sant Bartomeu
El Passeig de Ses Fonts a Sant Antoni va ser escenari de la sisena edició de les exposicions de treballs d'artesania, típics eivissencs, que es celebren en motiu de les Festes de Sant Bartomeu. L'exposició de treballs es completà amb l'exhibició en directe per part de les artesanes, exhibició que va atraure a un números públic.
05/04/2002 Diario de Ibiza El mercat de Punta Arabí ha obert les seves portes
El mercat de Punta Arabí ha obert les seves instal·lacions. Dos-cents expositors varen començar la seva temporada d'estiu, una quarta part del total d'expositors que hi haurà en temporada alta.
Més: Artesania i Hippies.
28/03/2002 Diario de Ibiza Inaugurada la Plaça d'Art 2002
Ahir es va inaugurà la darrera edició de la Plaça d'Art, al Passeig Vara de Rey, on participen 24 artesans adscrits a la Pimeef. L'acte inaugural al que no van faltar diferents autoritats de les Pitiüses, va ser amenitzat per la Colla de Sant Rafel.
Més: Artesania.
15/02/2002 Diario de Ibiza Es celebra la XIX edició de la Plaça d'Art
La XIX edició de la Plaça d'Art, la fira d'artesania instal·lada a Vara de Rey en Setmana Santa, es celebrarà del 27 de mars al 7 d'abril i constarà de 24 expositors. El període d'inscripció ja esta obert.
Més: Artesania.
14/12/2001 Diario de Ibiza Noves adquisicions per Sa Punta des Molí
L'Ajuntament de Sant Antoni esta col·laborant en la construcció d'un trull que s'instal.larà a Sa Punta des Molí. Serà inaugurat durant les festes patronals, en gener, on també es presentarà una guia d'aquest recinte etnològic .La direcció del muntatge del trull s'encomanà a l'artesà eivissenc, Vicent Marí Serra, Palermet.
28/09/2001 Diario de Ibiza Comença la Fira de Tardor
Divuit artesans exposen els seus productes a la Fira d'Artesania de Tardor, que romandrà oberta fins al vuit d'Octubre el Passeig Vara de Rey.
Més: Artesania.

Notes relacionades

Notícies | Thessaurus
Índex temàtic de notícies
© Portaltour.net
Tots els drets reservats.

Política de distribució.