Home de Portaltour Noticies del mon del turisme Novetats del mon del turisme Accés als recursos documentals Home de portaltour
qui som? | contactes | ajuda
Click per anar a la pàgina principal
Notícies 
Agenda 
Serveis 
Restaurants 
Hotels 
Apartaments 
E. Rurals 
Càmpings 
Platges 
Transports 
Formació 
Monogràfics 
Revista 
Informes 
Documentació 
Notícies de portaltour
Darreres 
Hemeroteca 
Notícies > Hemeroteca
2002-07-18 | SITEF
Índex temàtic de notícies
Turisme i medi social > Investigació turística > Mostreigs

DataAutorTitol
28/10/03 Última Hora Ibiza y Formentea La baixa ocupació adelanta el tancament d'hotels
Prop d'un 5% de les places d'allotjament d'Eivissa i Formentera tancaren portes el dia 1 d'octubre davant la baixa ocupació del mes. En total foren 16 establiments que agrupen 3.751 places. Els mostreigs d'ocupació efectuats per associacions empresarials apunten a una davallada mitjana de l'ocupació al voltant d'un 3% en relació a octubre del 2002
15/06/2002 Diario de Ibiza Un mostreig realitzat per la patronal hotelera mostra un descens de l'ocupació hotelera durant el mes de maig d'un 7%
Segons les dades facilitades per la patronal hotelera, l'ocupació del mes passat en el conjunt de les Pitiüses es mostra rondant el 55% del total de les places, en comparació amb l'any passat on es va registrar un 60%. Els municipis que tenen més dificultats per recuperar-se són Sant Antoni i Sant Josep. A Formentera, en canvi, l'ocupació ha baixat un 18%, això representa el triple que Eivissa, on es va registrar un descens del 6.8%.
11/06/2002 Ultima Hora Ibiza y Formentera Formentera al 100%
L'ocupació turística a Formentera ronda el 100% de les seves places, segons les dades facilitades per l'Oficina d'Informació Turística. Els propers dies s'espera l'arribada massiva de turistes italians i es començaran a ocupar les establiments turístics legals no comptabilitzats en els sondeigs d'ocupació.
30/05/2002 Diario de Ibiza La Federació Hotelera presenta el mostreig d'ocupació de la primera quinzena de maig
La federació Hotelera presenta un mostreig d'ocupació de les primeres dos setmanes de maig, realitzat a 169 establiments de les Pitiüses, on es mostra una mitja d'ocupació del 45,67% a Eivissa i un 36% d'ocupació a Formentera. Dins del conjunt de les Pitiüses, l'ocupació ha baixat del 48% registrat a l'any 2001 al 45,09% d'aquest any.
15/07/2001 Diario de Ibiza Baixada del nombre de turistes en el primer semestre de l'any
Segons el Conseller de Turisme del Govern Balear, Celestí Alomar, les Pitiüses registren un descens del 2.1% de turistes en relació al any 2000.La major davallada registrada es pel Turisme alemany amb un descens del 7%.El Conseller va dir també que es seguirà treballant per recuperar aquest mercat que no augmenta des de 6 anys.
11/05/2001 Editur Temporada incerta
La temporada es presenta dubtosa, els hotels mallorquins no han passat del 60% d´ocupació al mes de Maig. El Govern pronostica els mateixos resultats que l ´any passat. El mercat alemany comença a recuperar-se segons el departament de ventes de TUI, en cuant al mercat britànic les perspectives son bones degut al preu de la lliura i el problema de la febre aftosa dins del mateix pais.

Notes relacionades

Notícies | Thessaurus
Índex temàtic de notícies
© Portaltour.net
Tots els drets reservats.

Política de distribució.