Home de Portaltour Noticies del mon del turisme Novetats del mon del turisme Accés als recursos documentals Home de portaltour
qui som? | contactes | ajuda
Click per anar a la pàgina principal
Notícies 
Agenda 
Serveis 
Restaurants 
Hotels 
Apartaments 
E. Rurals 
Càmpings 
Platges 
Transports 
Formació 
Monogràfics 
Revista 
Informes 
Documentació 
Notícies de portaltour
Darreres 
Hemeroteca 
Notícies > Hemeroteca
2002-07-18 | SITEF
Índex temàtic de notícies
Turisme i medi social > Antropologia del Turisme > Folklore

DataAutorTitol
28/12/03 Diario de Ibiza.es Folklore pitiús
Una xacota pagesa organitzada per l'Ajuntament de la Ciutat d'Eivissa posa de manifest l'elevada edat de la major part dels participants. D'un total de més de trenta artistes -deixant a banda els balladors- nómés un té menys de 50 anys. L'espectacle reuní a cantadors, sonadors, ucadors, xeremiers i brulladors de corn a més de colles de ball de diferents pobles d'Eivissa i de Formentera.
31/05/03 Diario de Ibiza Turistes i residents gaudeixen del patró a Sant Ferran
Sant Ferran de Ses Roques va celebrar ahir el seu patró en un ambient estiuenc i amb la presència de nombrosos turistes, que entre d'altres varen poder gaudir de la processó i de la monumental paella que es va cuinar a la plaça de l'església.
11/05/03 Diario de Ibiza Unes 50000 persones visiten el dissabte el Mercat Medieval de Dalt Vila
Segons la Policia Local unes 50000 persones varen visitar ahir la fira "Eivissa Medieval".
18/08/2002 Diario de Ibiza Festes de Sant Bartomeu
El Passeig de Ses Fonts a Sant Antoni va ser escenari de la sisena edició de les exposicions de treballs d'artesania, típics eivissencs, que es celebren en motiu de les Festes de Sant Bartomeu. L'exposició de treballs es completà amb l'exhibició en directe per part de les artesanes, exhibició que va atraure a un números públic.
12/05/2002 Diario de Ibiza El proper diumenge es celebrarà la quarta edició de "Sant Esidro" a Sant Josep
El proper 19 de maig, Sant Josep celebrarà una nova edició de les festes de Sant Esidro, patró dels agricultors. Aquesta festa és especialment folklòrica i artesana i hi participen totes les organitzacions ciutadanes de Sa Raval de Sant Josep.
19/04/2002 Diario de Ibiza L'Ajuntament d'Eivissa presenta a Barcelona el festival medieval
La ciutat d'Eivissa ha presentat al Saló Internacional del Turisme de Catalunya, que es celebra aquests dies a Barcelona les seves propostes culturals, esportives i d'oci; destaca la celebració del Festival Medieval que es celebrarà els dies 10,11 i 12 de maig. Dels dos stands amb informació de les Illes va atraure l'atenció dels visitants el stand de degustacions d'especialitats gastronòmiques.
05/04/2002 Diario de Ibiza Dia de festa a Sant Vicent de Sa Cala
El dia de Sant Vicent es celebrarà avui amb diferents activitats : les tradicionals missa, processó i balls típics a càrrec de la Colla de Labritja.
23/01/2002 Diario de Ibiza Es presenta la "Guia de grups musicals de les Illes Balears".
Ahir es va presentar la "Guia de grups musicals de les Balears" a Midem, la Fira mundial més important de les indústries musicals. Aquesta guia inclou tres bandes de les Pitiüses: Pota Lait, Uc i Aires Formenterencs.
14/01/2002 Diario de Ibiza Es celebra a Sant Antoni el XXI Festival de Ball, Música i Cançons de les Pitiüses
Una multitud de persones van gaudir ahir amb el festival folklòric que es celebra cada any a Sant Antoni per motiu de les seves festes patronals. Les actuacions musicals es van alternar amb balls oferts per les colles de Sant Joan, Sant Carles, Can Bonet i Formentera.
08/12/2001 Diario de Ibiza Festes de Forada
Avui es celebra el dia gran a Forada amb diferents activitats, com partits de futbol, la missa tradicional a la Immaculada Concepció, seguida de processó i balls típics, exposicions de pintura infantil, etc
27/09/2001 Diario de Ibiza Eivissa submergida en un festival ètnic
Quatre nits d'espectacle ens ofereix ";Un Món de Musiques"; amb Càntics del Sàhara, melodies celtes, folk basc , ritmes àrabs i fusió eurolatina. és la segona edició d'aquest festival de música ètnica a les Pitiüses, que aquesta vegada es celebrarà a part del Parc Reina Sofia i de la plaça del Ajuntament de Sant Francesc Xavier a Sa Punta des Molí a Sant Antoni.
Més: Folklore.
29/08/2001 Diario de Ibiza Festes de Sant Agustí
Un centenar de turistes i residents van poder gaudir ahir d'una exhibició de balls típics, música, diversos jocs, un concert i un castell de focs artificials en el dia gran de Sant Augustí. Els actes festius seguiran el dissabtes amb un concurs de ball de saló i el diumenge amb una festa pagesa en el Pou des Rafal, on es desenvoluparà una exhibició de tradicions eivissenques.
19/08/2001 Diario de Ibiza Punt eivissenc i bolillos en Sant Antoni
Alpargates, bolillos i punt eivissenc van poder ser presenciats ahir al Passeig de ses Fonts de Sant Antoni, durant tota la tarda d'ahir un números nombre de turistes van poder admirar els treballs típics d'Eivissa, part del programa de festes de Sant Bartomeu.
12/08/2001 Diario de Ibiza Concert al Castell
El grup de música clàssica Barcelona Metall Quintet va oferir ahir un concert a la Plaça de la Catedral organitzat per la fundació Castells Culturals de Catalunya, promotora del duodècim cicle de Música als Castells. Amb una selecció de temes de compositors barrocs, seguits de peces de Debussy i una selecció musical de Leonard Bernstein.
Més: Folklore.

Notes relacionades

Notícies | Thessaurus
Índex temàtic de notícies
© Portaltour.net
Tots els drets reservats.

Política de distribució.