Home de Portaltour Noticies del mon del turisme Novetats del mon del turisme Accés als recursos documentals Home de portaltour
qui som? | contactes | ajuda
Click per anar a la pàgina principal
Notícies 
Agenda 
Serveis 
Restaurants 
Hotels 
Apartaments 
E. Rurals 
Càmpings 
Platges 
Transports 
Formació 
Monogràfics 
Revista 
Informes 
Documentació 
Notícies de portaltour
Darreres 
Hemeroteca 
Notícies > Hemeroteca
2002-07-18 | SITEF
Índex temàtic de notícies
Organitzacions turístiques > Organismes privats > Associació d'Allotjaments d'Eivissa i Formentera

DataAutorTitol
09/09/03 Diario de Ibiza L'Associació d'Allotjaments Turístics aposta per la contractació directa
Antoni Ramón, president de l'Associació d'Allotjaments Turístics destaca les possibilitats de les noves tecnologies per a la comercialització dels productes hotelers, a fi de recuperar la gestió directa dels hotels. A més considera necessari compatibilitzar diferents tipus de clients en la zona de Sant Antoni per tal de diversificar l'oferta
07/09/03 Diario de Ibiza Més d'un 60% dels hotels de Sant Antoni i Badia no tenen servei d'aire condicionat
Les associacions hoteleres de Sant Antoni i Badia reconegueren que més d'un 60% dels establiments no ofereixen servei d'aire condicionat a les habitacions. Les baixes remuneracions ofertades pels toouroperadors, així com la magnitud de les inversions a fer, dificulten la implantació d'aquest servei en els hotels de categoria inferior a quatre estrelles
25/06/03 Diario de Ibiza L'oferta complementaria denuncia l'augment de turistes de 'todo incluido'
Els negocis de la oferta complementaria de les Pitiüses afirma que la caiguda de les seves vendes d'aquest any, especialment en comerç i restauració, es deu al increment de turistes de 'todo incluido', un tipus de turista que ve amb el propòsit de gastar el mínim possible fora de l'establiment turístic. La Federació Hotelera va admetre que el 15% dels turistes que arriben a Eivissa elegeixen aquesta modalitat, el que al llarg de l'any suposarà una xifra superior als 250.000 visitants.
25/06/03 Diario de Ibiza L'Ajuntament de Vila pretén crear un producte turístic basat en el patrimoni
El document elaborat per l'Ajuntament d'Eivissa per impulsar un pla d'excel·lència a Vila, recull l'objectiu, entre altres, de crear un nou producte turístic per a Eivissa. Segons va explicar la regidora de cultura, Lurdes Costa, es pretén crear un producte turístic diferent al que actualment s'ofereix i reforçar la seva comercialització. També va assenyalar que "partim de l'experiència d'altres ciutats Patrimoni de la Humanitat que varen tenir que canviar la seva imatge i la seva oferta a la demanda dels visitants".
13/05/03 Hosteltur La Pimeef obre el seu propi lloc a Internet
L'Associació d'Allotjaments turístics de la Pimeef ha posat en marxa un lloc a Internet per a comercialitzar places d'allotjament d'Eivissa i Formentera. En la pàgina www.ibizaformenterahotels.com es troben actualment 23 establiments i es pretén que s'incorporin tots aquells que mantinguin la característica d'empreses familiars i petites.
24/04/03 Diario de Ibiza La major part dels hotels de Sant Antoni obriran a finals de maig
El retall de reserves dels principals mercats emissors, especialment l'alemany, ha estat la causa de que la temporada turística sofreixi un retard d'entre dues i tres setmanes aquesta temporada. Segons varen afirmar, Francisco Vallespir, president de l'Associació d'Allotjaments turístics de Sant Antoni i Antonio Ramon, representat de la Pimeef, els mes afectats son els hotels d'aquesta localitat que aplaçaran la seva obertura fins a finals de maig per temor a les possibles pèrdues econòmiques que pot implicar obrir l'1 de Maig , com sol ser tradicional. Per altra banda, el President de la Federació Hotelera va afirmar que entre el 10 i el 15% de les places hoteleres en el conjunt de les Pitiüses no estarà disponible fins a mitjans de maig.
20/04/03 Ultima Hora Ibiza y Formentera Els hotelers aposten per oferir places en Internet i fer reserves directes
Antonio Ramon, president de l'Associació d'Allotjaments de la Pimeef, aposta per la pàgina web de reserves de places hoteleres que ha creat la patronal i creu que amb l'ús de les noves tecnologies podran lliurar-se en part del monopoli dels touroperadors. La pàgina www.ibizaformenterahotels.com compta en la actualitat amb 23 establiments inscrits i es pot consultar en anglès i alemany.
09/04/03 Diario de Ibiza L'Associació d'Allotjaments Turístics canvia la seva junta
L'Associació d'Allotjaments Turístics de la Pimeef, a una reunió que va tenir lloc fa uns dies, ha canviat la seva junta directiva. Ara, la seva junta està formada per: Antonio Ramón Costa com a president, Joan Serra Mayans com a vice-president, Teresa Juan com a secretaria i Luis Tur com a tresorer.
10/11/2002 Diario de Ibiza Hotelers de la PIMEEF en desacord amb la promoció a la fira de Londres
El president de l'Associació de Allotjaments Turístics d'Eivissa i Formentera, Francisco Vallespir, va manifestar el seu desacord al saber que dita associació no està inclosa en les campanyes de promoció que actualment s'estan planificant.

Notes relacionades

Notícies | Thessaurus
Índex temàtic de notícies
© Portaltour.net
Tots els drets reservats.

Política de distribució.