Home de Portaltour Noticies del mon del turisme Novetats del mon del turisme Accés als recursos documentals Home de portaltour
qui som? | contactes | ajuda
Click per anar a la pàgina principal
Notícies 
Agenda 
Serveis 
Restaurants 
Hotels 
Apartaments 
E. Rurals 
Càmpings 
Platges 
Transports 
Formació 
Monogràfics 
Revista 
Informes 
Documentació 
Notícies de portaltour
Darreres 
Hemeroteca 
Notícies > Hemeroteca
2002-07-18 | SITEF
Índex temàtic de notícies
Organitzacions turístiques > Organismes privats > Federació Internacional Tour Operadors (IFTO)

DataAutorTitol
16/02/04 Hosteltur.com Alarma d'IFTO sobre la campanya de vendes a Gran Bretanya
Andrew Cooper,director general d'IFTO, xifra en un 34% el descens de les vendes avançades de vacances amb destinació a Espanya del turisme britànic, tot i que en global el descens del mercats és del 20%. Aquest diferencial, -14%, situa a l'oferta turística espanyola en un estat d'alarma davant els competidors. Segons IFTO les reserves estan en la mateixa situació que al mes de novembre del 2003. El canvi de divises pot estar en l'arrel d'aquesta situació. Amb dades d'IFTO a un turista britànic només li costa 100 lliures més viatjar a Florida en lloc de les Illes Canàries. De fet els mercats amb divisa dòlar han augmentat les seves reserves en un 20%
09/10/03 Hosteltur IFTO demana imaginació als empresaris turístics de les Balears
La mala situació de les reserves turístiques cap a les Illes Balears en el mercat europeu fan que Andrew Cooper, director general de IFTO (Federació Internacional de Tour Operadors), demani en una entrevista que es farà avui, un seguit de mesures imaginatives per a recuperar la demanda als mercats tradicionals (Britànic i Alemany), inicidint particularment en les ofertes per al turisme familiar i en la moderació de preus dels serveis oferits per la 'oferta complementària'. Les propostes de Cooper, apunten a l'esgotament de l'actual model turístic de les Illes Balears
01/10/03 Hosteltur Mal comportament de les Balears en el mercat
Segons responsables d'IFTO, Federació Internacional de Touroperadors, les illes Balears estan molt a la baixa en quant al percentatge de reserves en relació a l'any passat, i també en relació a altres destinacions competidores. La davallada afecta principalment als mercats britànic i alemany. Algunes de les causes apuntades són la forta devaluació de la lliura esterlina, i el costum, cada cop més present, d'esperar al darrer moment per aprofitar les ofertes. Les mesures de promoció no són suficients per aquest col·lectiu, en opinió del qual cal innovar en la percepció que els clients tenen de la destinació Illes Balears, a través de valors afegits que puguin atraure el turisme familiar.
22/03/2002 Diario de Ibiza Els majoristes no pensen acceptar cap compromís amb el Govern
Els majoristes no es veuen representats pel president de l'IFTO, Martin Brackenbury, i no pensen acceptar les seves negociacions amb l'executiu regional en el tema de l'ecotaxa. Els majoristes no volen incloure el preu de l'ecotaxa en els seus paquets turístics, només volen informar al turista de l'existència d'aquest impost.
21/03/2002 Diario de Ibiza Fracàs de les negociacions entre el Govern i el sector turístic
L'ecotaxa s'aplicarà el dia 1 de Maig desprès del fracàs de les negociacions entre el executiu regional i la patronal de majoristes IFTO. El conseller de Turisme, Celestí Alomar, va anunciar que es preveu una nova reunió entre els representants dels majoristes i el executiu.
23/01/2002 Turismo Hoy Els majoristes demanen el aplaçament del cobrament de l'ecotaxa
La Federació Internacional de Touroperadors (IFTO) demana al president del Govern Balear el aplaçament del cobrament del impost turístic per evitar una baixada de les reserves turístiques.
11/12/2001 Turismo Hoy Els hotelers de les Balears no volen acceptar les condicions dels majoristes
Davant de la proposta del president de la Federació Internacional de Touroperadors, Martin Brackenbury, de baixar els preus per pujar les ventes de la temporada del 2002, per fer front a les conseqüències dels atemptats del 11 de setembre.

Notes relacionades

Notícies | Thessaurus
Índex temàtic de notícies
© Portaltour.net
Tots els drets reservats.

Política de distribució.