Home de Portaltour Noticies del mon del turisme Novetats del mon del turisme Accés als recursos documentals Home de portaltour
qui som? | contactes | ajuda
Click per anar a la pàgina principal
Notícies 
Agenda 
Serveis 
Restaurants 
Hotels 
Apartaments 
E. Rurals 
Càmpings 
Platges 
Transports 
Formació 
Monogràfics 
Revista 
Informes 
Documentació 
Notícies de portaltour
Darreres 
Hemeroteca 
Notícies > Hemeroteca
2002-07-18 | SITEF
Índex temàtic de notícies
Organitzacions turístiques > Organismes privats > Agrupació Hotelera de les Zones Turístiques (Zontur)

DataAutorTitol
30/10/03 Hosteltur Iberdrola i Zontur signen un acord de subministrament energètic
La companyia elèctrica Iberdrola i l'Agrupació Hotelera ZONTUR han signat un acord segons el qual Iberdrola facilitarà energia elèctrica als 4.800 establiments associats a l'agrupació, que genera un consum total anual estimat de 400 milions de kilowatts hora anuals. Iberdrola oferirà el subministrament d'electricitat i gas amb serveis comercials diferenciats i un estudi individual per a cada allotjament, a més d'avantatges tècniques de gestió i control del subministrament, com són ara la monitorització computeritzada de la qualitat de la corrent i la instal·lació d'equips per a superar els anomenats micro-talls del fluxe, entre d'altres
27/06/03 Diario de Ibiza Lleuger augment dels mercats britànic i espanyol
Segons va explicar ahir el president de la patronal hotelera d'Eivissa i Formentera, a la reunió que es va produir ahir a Madrid entre els representants hotelers de tota Espanya (Zontur), es va manifestar un lleuger augment dels mercats britànic i espanyol a les Pitiüses. Malgrat això, el mercat alemany continua davallant.
12/04/03 Ultima Hora Ibiza y Formentera Segons Zontur l'ocupació d'Eivissa a la Setmana Santa caurà un 20%
Zontur (Agrupació Hotelera de les Zones Turístiques d'Espanya) preveu una caiguda del 4% en la ocupació de Setmana Santa de 2003 en relació a l'any passat. Les previsions per a Balears son les més negatives amb una caiguda de l'índex d'ocupació del 30% als hotels de Menorca, del 23% en Mallorca i del 20% en Eivissa per causa de la caiguda dels mercats alemany i britànic.
26/03/03 Diari de Balears Els Governs i patronals creen avui un Comitè de Crisi Turística
Representants dels executius de Balears, Canàries i Catalunya, patronals hoteleres com són Zontur i FEH, Comissió de Turisme de la CEOE, AECA, FEAAVV i Amave, crearan avui a Madrid, a la seu de Turespaña, la Comissió de Crisi Turística presidida pel secretari d'Estat de Comerç i Turisme, Joan Costa, i que es reunirà setmanalment. L'objectiu d'aquesta comissió serà l'anàlisi i seguiment permanent del conflicte iraquià, i l'impacte en la indústria turística espanyola. La Comissió avaluarà els esdeveniments que es vagin produint en turisme, com també les iniciatives a realitzar per reactivar les vendes de les reserves.
24/03/03 Hosteltur L'ocupació dels hotels d'Espanya davallarà entre un 10 i un 15% a la Setmana Santa
Segons el secretari de l'Agrupació Hotelera de les Zones Turístiques d'Espanya (Zontur), l'ocupació dels hotels a la Setmana Santa pot caure entre un 10 i un 15% degut a la guerra a l'Iraq. Per mercats emissors, el Britànic i l'holandès es mantenen, mentre que l'alemany depèn de la duració de la guerra
06/03/03 El Periódico El President de Zontur va informar del dolent estat en que es troben les reserves per a Setmana Santa
Segons José Guillermo Díaz Montanés, president de Zontur, de moment, per Setmana Santa no hi ha reserves, i tampoc es pot preveure com funcionarà la demanda d'última hora. Això, es degut al temor a comprar per la incertesa davant la situació prebèl.lica amb l'Iraq, cal recordar les grans esperes als aeroports per donar prioritat als avions militars, que va provocar la guerra del Golf. A aquesta davallada, cal destacar també, que el client cada vegada més, compra els seus bitllets a darrera hora, ja que a última hora es troben les millors ofertes, és a dir, que si l'operador turístic no anul.la alguns dels vols programats per falta de reserves, a partir d'aquest moment es veurà si es produeix una retallada real de l'oferta i si la que es posa en venda rebenta els preus.
16/12/02 Turismo Hoy L'ocupació hotelera de les zones turístiques davallarà un 6%
Segons Zontur, l'ocupació hotelera de les zones turístiques davallarà aquest any un 6% mentre que els ingressos davallaran un 12%, respecte al 2001
15/09/2002 Turismo Hoy La indústria turística espanyola necessita una "reconversió urgent"
Ramón Estalella, Secretari General de l'Agrupació Hotelera de les Zones Turístiques (ZONTUR) va explicar ahir que la indústria turística espanyola necessita una "reconversió urgent" si vol continuar competint amb altres destinacions en diversificació i qualitat.
07/08/2002 Diario de Ibiza Zontur pronostica una "recuperació del turisme en setembre"
José Guillermo Díaz Montañés, president de l'Agrupació Hotelera de les Zones Turístiques (Zontur), va explicar ahir "que es preveu una certa recuperació per a setembre i octubre". Balears i Canàries són les zones turístiques més afectades per la crisi del turisme.
23/01/2002 Diario de Ibiza L'ecotaxa s'aplicarà amb o sense el sector hosteler
El president del Govern Balear va reiterar la implantació en mars de l'ecotaxa, amb els hotelers o sense. L'Agrupació Hotelera de les Zones Turístiques d'Espanya (Zontur) considera l'aplicació del impost un punt negatiu en la contractació de Balears com destí turístic. La Pime de Balears demana al Govern una rebaixa del 50% el primer any d'aplicació, per evitar els enfrontaments amb els hotelers.
19/09/2001 Diario de Ibiza Zontur avisa d'una possible baixada a les reserves d'octubre
L'agrupació Hotelera de les Zones Turístiques d'Espanya va afirmar ahir que els atemptats del 11 de Setembre encara no han afectat al nivell d'ocupació dels hotels ni a les reserves però si creen una inestabilitat de cara al futur.

Notes relacionades

Notícies | Thessaurus
Índex temàtic de notícies
© Portaltour.net
Tots els drets reservats.

Política de distribució.