Home de Portaltour Noticies del mon del turisme Novetats del mon del turisme Accés als recursos documentals Home de portaltour
qui som? | contactes | ajuda
Click per anar a la pàgina principal
Notícies 
Agenda 
Serveis 
Restaurants 
Hotels 
Apartaments 
E. Rurals 
Càmpings 
Platges 
Transports 
Formació 
Monogràfics 
Revista 
Informes 
Documentació 
Notícies de portaltour
Darreres 
Hemeroteca 
Notícies > Hemeroteca
2002-07-18 | SITEF
Índex temàtic de notícies
Organitzacions turístiques > Organismes privats > Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE)

DataAutorTitol
17/01/05 Diario de Ibiza.es Situació de la planta hotelera
La categoria més habitual en la planta hotelera de les Illes Pitiüses correspon als establiments de 3 estrelles. Del total d'unitats de producció (més de 600) 17 tenen la certificació 'Q' de qualitat que garantitza uns nivells de varietat en els menjars, unes certes dimensions d'habitabilitat i determinats nivells d'equipament. 3 més han aconseguit la certificació ISO 14000 de gestió mediambiental. Uns 30 més estan actualment gestionant l'obtenció del certificat de qualitat
12/04/03 Diario de Ibiza Dues marques turístiques ajudaran a que els turistes contractin directament places d'allotjament
Ahir es varen presentar públicament en el Consell Insular les marques turístiques 'Ibiza-Eivissa, cultura i natura' i 'Ibiza-Eivissa activa' les quals potenciaran la contractació directa de places d'allotjament durant les vacances, tant a través d'Internet com a les agències de viatge, segons varen afirmar el conseller insular de Turisme, Josep Marí Ribas i la directora del Institut de Promoció de la Qualitat Turística, Eva Subirà. En conseller també va explicar que aquells hotels que s'acullen a aquestes marques tindran promocions especials del Govern Balear.
08/04/03 Última Hora Vuit hotels recullen les seves "Q" de qualitat a Madrid
Vuit hotels d'Eivissa i Formentera varen recollir ahir a Madrid les seves "Q" de qualitat. D'aquestes vuit, cinc d'elles eren noves i tres eren de renovació. Entre aquestos hotels, trobem dos amb dues estrelles, el hotel Invisa Ereso i el hotel Mare Nostrum, dos amb tres estrelles, el Fiesta Cala Nova i l'Aparthotel Jabeque, i un amb quatre estrelles, l'Hotel Sirenis Club Goleta. En quant a renovacions, trobem l'Insotel Formentera Playa de quatre estrelles, l'Eco Presidente de tres i el Sirenis Club Aura de quatre.
07/04/03 Hosteltur Cinc hotels de l'Associació Eivissa i Formentera Qualitat són premiats amb la Marca de Qualitat
Els hotels Mare Nostrum, Ereso, Fiesta Cala Nova, Sirenis Goleta i Apartaments Jabeque de l'Associació Eivissa i Formentera Qualitat rebran avui en Madrid la Marca de Qualitat que atorga l'Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE).
28/12/02 Ultima Hora Cinc establiments de les Pitiüses obtenen les Q de qualitat turística
Els hotels: Invisa Ereso, Hotel Fiesta Cala Nova, Apartahotel Jabeque, Sirenis Club Goleta i el Hotel Mare Nostrum, han estat els cinc hotels que han obtingut la Q de qualitat turística aquest any, aquestos hotels juntament amb els vuit hotels més que ja la tenen des de l'any passat, demostren que hi ha hotelers empresaris que volen mantenir les seves instal.lacions, millorar els procediments operatius i els nivells de satisfacció dels clients.
24/07/2002 Diario de Ibiza La ICTE ja te seu a les Pitiüses
Les Pitiüses seran la segona localitat espanyola amb una delegació de l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) i la primera a tot Balears. Aquesta seu desenvoluparà programes per empreses turístiques que vulguin optar a la certificació de qualitat pels seus establiments. Vuit establiments hotelers ja tenen el distintiu de la qualitat, la Q, que concedeix aquest organisme.
20/05/2002 Diario de Ibiza La Borsa de treball de la Pimeef cerca majoritàriament personal per al sector turístic.
El 40% de les empreses que cerquen treballadors a la borsa de treball on line: www.pimeef.com són empreses turístiques. Els treballs més demanats són governantes, cambrers, cuiners i ajudants. A més de recepcionistes i administratius.
29/12/2001 Diario de Ibiza Tres hotels eivissencs més ja tenen la Q de qualitat
Els hotels de tres estrelles Hotel Club Cala Verde i Fiesta Cala Llonga a més del hotel de quatre estrelles Sirenis Tres Carabelas han obtingut el distintiu de qualitat de l'Institut per la Qualitat Turística Espanyola (ICTE). Eivissa te ara vuit hotels que ja tenen aquest distintiu.

Notes relacionades

Notícies | Thessaurus
Índex temàtic de notícies
© Portaltour.net
Tots els drets reservats.

Política de distribució.