Home de Portaltour Noticies del mon del turisme Novetats del mon del turisme Accés als recursos documentals Home de portaltour
qui som? | contactes | ajuda
Click per anar a la pàgina principal
Notícies 
Agenda 
Serveis 
Restaurants 
Hotels 
Apartaments 
E. Rurals 
Càmpings 
Platges 
Transports 
Formació 
Monogràfics 
Revista 
Informes 
Documentació 
Notícies de portaltour
Darreres 
Hemeroteca 
Notícies > Hemeroteca
2002-07-18 | SITEF
Índex temàtic de notícies
Organitzacions turístiques > Organismes privats > Associació Ciutats Patrimoni

DataAutorTitol
23/02/04 Diario de Ibiza.es 2,4 milions d'euros en publicitat
La Secretaria d'Estat de Comerç i Turisme i els ajuntaments del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat faran una inversió de 2,4 milions d'euros en publicitat internacional durant l'any 2004. Turespaña assumirà el 72,5% del pressupost que, a més, tindrà partides per organitzar viatges de familiarització de periodistes i agents de viatges per tal de potenciar els mercats britànic, alemany, francès i italià. La participació de les Ciutats Patrimoni de la Humanitat està assegurada a les jornades organitzades per Turespaña als Estats Units, Canadà, Brasil, Austràlia, Nova Zelanda i algunes repúbliques bàltiques
15/09/03 Última Hora Ibiza y Formentera Protocol d'objectius per a les Ciutats Patrimoni de la Humanitat
A la reunió que es celebrarà a Àvila, el grup d'11 ciutats Patrimoni de la Humanitat de l'estat espanyol, aprovarà un protocol en el qual es fixarà com objectiu prioritari la recuperació del patrimoni històric i cultural, per tal de assolir la seva rendibiltat econòmica i social, contribuïnt a la millora de la qualitat turística. També es farà incidència en la gestió conjunta amb el sector turístic, adoptant accions promocionals concretes
27/06/03 Diario de Ibiza Eivissa dissenya la promoció del Patrimoni
Tots els regidors de turisme de les ciutats del Grup Patrimoni de la Humanitat, varen acordar ahir a Madrid començar la promoció de les mateixes, així destaca l'organització d'un acte promocional a Barcelona al mes de setembre i la modernització del material promocional del grup.
17/05/03 Diario de Ibiza Noves campanyes de promoció per a les Ciutat Patrimoni
Els tècnics turístics del Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat han acordat noves campanyes de promoció turística, volen modernitzar la imatge del Grup Ciutats Patrimoni i impulsar l'oferta cultural en nous mercats com el mercat interior.
16/05/03 Diario de Ibiza Avui es reuneix a Eivissa el Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat
Els regidors i tècnics de Turisme del Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat es reuneixen avui a Eivissa per organitzar les diferents campanyes promocionals, la presentació del nou estand i la edició de material promocional. Per altra banda, el Grup ha organitzat un viatge per a donar a conèixer Eivissa com a destinació turística, al que acudiran 10 periodistes britànics acompanyats per dues agents de Turespaña, als que li seran mostrats els llocs de més interès turístic i espectacles folklòrics i culturals.
18/03/03 Ultima Hora Ibiza y Formentera Eivissa demana a Turespaña més promoció al Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d' España
Lurdes Costa, regidora de Cultura de l'Ajuntament d'Eivissa va demanar ahir en l'Assamblea del Grup Ciutats Patrimoni d'Espanya que va tenir lloc a Toledo que Turespaña promocioni més a aquest Grup, proposta que va ser valorada positivament per les onze ciutats de l'Associació. També es va acordar que Eivissa serà el pròxim any la coordinadora d'Educació del Grup.
08/03/03 Diario de Ibiza El Consorci Eivissa Patrimoni de la Humanitat va aprovar ahir el pressupost per aquest any
La rehabilitació d'immobles com Can Botino i la dotació d'infrastructures bàsiques als bens declarats Patrimoni de la Humanitat són les principals prioritats del Consorci. El pressupost per aquest any compta amb la dotació de 8,5 milions d'euros. Entre d'altres s'invertirà en la remodelació de l'Avinguda d'Espanya, la habilitació de noves zones peatonals a la marina, etc.
20/01/03 Última Hora Al stand de Ciutats Patrimoni estarà Eivissa representada per primera vegada
L'Ajuntament d'Eivissa tindrà una doble presència a la fira turística Fitur (Madrid). Per una banda estarà representat amb un mostrador d'Eivissa Patrimoni amb imatges i assistit per estudiants de l'Escola de Turisme d'Eivissa al stand de les Illes Balears de l'Ibatur, i per altra banda, Eivissa Patrimoni s'inclourà per primera vegada al stand del grup de ciutats patrimoni amb un espai de 340 metres quadrats amb una torre amb una altura de 3,2 metres. A aquest espai hi haurà imatges, cites poètiques, degustacions i reproduccions de ceràmica
10/01/03 Diario de Ibiza El grup de Ciutats Patrimoni crearà una guia visual i una altra gastronòmica
El grup Ciutats Patrimoni d'Espanya, on es troba Eivissa inclosa, es va reunir ahir per començar amb les accions de promoció turística conjunta, entre d'altres, destaca la acció de crear una guia visual i una guia gastronòmica sobre les ciutats incloses en aquest grup. Cal destacar també que aquesta promoció conjunta es farà a les fires de turisme de Berlín, Londres, Milán i Madrid, i amb la col.laboració de Turespaña es farà promoció del turisme cultural a mercats internacionals.
28/09/2002 Diario de Ibiza Eivissa va ingressar ahir oficialment en el Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat
L'acte oficial d'inclusió d'Eivissa al Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat es va celebrar ahir al Claustre de l'Ajuntament d'Eivissa, davant la presència de vuit batlles de les ciutats de Alcalá de Henares, Àvila, Càceres, Córdoba, Cuenca, San Cristóbal de la Laguna, Toledo i Segòvia. "Eivissa comparteix amb les altres deu ciutats la magnificència monumental i els problemes que deriven de la seva conservació", segons paraules de José Antonio López Arranz, batlle de Segòvia i president de l'Associació.
23/06/2002 Diario de Ibiza L'Associació de Ciutats Patrimoni demana la inclusió d'Eivissa i San Cristóbal a la campanya publicitària de Turespaña
Els onze membres del Grup Ciutats Patrimoni varen acordar ahir demanar al Ministeri de Turisme la inclusió d'Eivissa i San Cristòbal de La Laguna en la campanya promocional de Turespaña. Aquestes dues ciutats encara no formaven part de l'Associació quan es va firmar el Conveni amb el Ministeri de Turisme. La incorporació formal de San Cristóbal de La Laguna va ser ahir i la incorporació oficial d'Eivissa es durà a terme durant el mes de setembre.
13/04/2002 Diario de Ibiza Eivissa admesa dins del Grup de Ciutats Patrimoni
Des d'ahir Eivissa és part del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya junt amb San Cristóbal de La Laguna (Tenerife). Xico Tarrés, batlle d'Eivissa es va mostrar molt content i va dir que "això implica una nova etapa per el nostre patrimoni, la nostra ciutat i nostra promoció".

Notes relacionades

Notícies | Thessaurus
Índex temàtic de notícies
© Portaltour.net
Tots els drets reservats.

Política de distribució.