Home de Portaltour Noticies del mon del turisme Novetats del mon del turisme Accés als recursos documentals Home de portaltour
qui som? | contactes | ajuda
Click per anar a la pàgina principal
Notícies 
Agenda 
Serveis 
Restaurants 
Hotels 
Apartaments 
E. Rurals 
Càmpings 
Platges 
Transports 
Formació 
Monogràfics 
Revista 
Informes 
Documentació 
Notícies de portaltour
Darreres 
Hemeroteca 
Notícies > Hemeroteca
2002-07-18 | SITEF
Índex temàtic de notícies
Organitzacions turístiques > Organismes públics > Institut Balear del Turisme (IBATUR)

DataAutorTitol
24/1/04 Diario de Mallorca Canvis en l'organització de la Conselleria de Turisme
La Conselleria de Turisme del Govern Balear ha modificat la seva organització interna. L'actual Enturib passa a denominar-se Ibatur, organisme al qual s'encomanaran les actuacions en matèria de promoció turística. Es creen l'Inestur, l'IQT i l'IMET, encarregats respectivament de les àrees d'investigació, de qualitat i d'inversions, tots ells vinculats a l'actual CITTIB
24/10/03 Diario de Mallorca Plans de promoció del Govern Balear
Amb un pressupost inicial de 60.000 euros, la Conselleria de Turisme del Govern Balear prepara una inminent campanya publicitària interna baix el lema 'El turista, un amic', per tal de conscienciar als residents de la importància del turisme en la societat de les illes. A més s'anuncià la partida destinada a l'IBATUR per a l'any 2004 que apujarà a 13 milions d'euros. La promoció conjunta dels touroperadors en els mercats britànic i alemany serà pagada en un 50% pels mateixos touroperadors, un 25% pel Govern i molt probablement un 25% per Turespaña
05/06/03 Ultima Hora Hotelers i Ibatur promocionen les Illes a Portugal
La Conselleria de Turisme del Govern Balear, a través de l'Ibatur i varies cadenes hoteleres mallorquines es varen desplaçar a Portugal per a promocionar l'oferta turística balear amb l'objectiu de captar turisme de qualitat portuguès. La presentació va tenir lloc a l'hotel Ipanema Park de Oporto on es varen reunir 14 empreses de Balears i uns 200 representants de les principals agències de viatge portugueses.
20/05/03 Diario de Ibiza Turespaña no ha fet encara l'aportació per a la promoció
El conveni per desenvolupar una campanya publicitària a Londres està, encara, pendent de signar. Això significa que Turespaña encara no ha aportat els sous corresponents per dita promoció. Aquesta aportació ascendeix a 180.000 euros, que juntament amb els 60.000 del Consell, de la Cambra de Comerç i l'Ibatur, anaven a promocionar les illes a la capital anglesa.
16/05/03 Diari de Balears Ibatur es presenta a Paris per a vendre Balears com a destinació turística
Uns quaranta professionals entre hotelers, representants d'ajuntaments, agents i professionals de l'hostaleria es varen desplaçar el passat dimecres a la capital francesa on l'Ibatur va presentar les Illes Balears com una de les destinacions turístiques més atractives del moment.
26/04/03 Última Hora El Govern reinicia la campanya turística
L'Ibatur ha reiniciat les campanyes de promoció turística paralitzades a l'estranger per causes bèl.liques. Aquestes campanyes, amb la col.laboració de Turespaña, han suposat una inversió de 8 milions d'euros, "la més grossa que s'ha fet mai" segons declaracions de Tiffany Blackman, directora de l'Ibatur.
27/03/03 Diario de Ibiza El Consell accepta la suspensió de la promoció mentre duri el conflicte
El Conseller insular de Turisme, Josep Marí Ribas, va manifestar ahir la seva acceptació de la decisió que ha pres Turespaña d'anul.lar la promoció turística mentre duri el conflicte bèl.lic. Dita campanya anava a promocionar a Espanya i a les Pitiüses en concret baix el lema "Spain Marks"
22/03/03 Diari de Balears Turespaña ajorna la promoció
Segons va informar ahir la directora de l'Ibatur, Tiffany Blackmann, Turespaña juntament amb les autonomies turístiques de l'Estat, han decidit ajornar totes les campanyes de promoció turística als mercats emissors davant la situació bèl.lica.
01/03/03 Última Hora Bones i males crítiques a la imatge retirada per promocionar Eivissa
La imatge d'una dona mostrant un tanga que ha estat llevada de la campanya de Turespaña "Spain Marks", ha obert la discussió per lo que s'entén per turisme de qualitat. Tot el treball en conjunt ha estat molt aplaudit, a excepció d'aquesta foto, que està acompanyada del text: "Símbolo mundial de la tolerancia y el placer de vivir, Ibiza es la isla de los contrastes". Per altra banda, la vicecònsol italiana creu encertada la promoció, però no la imatge ja que no representa els valors que s'han de promocionar i que es coneixen menys. Cal destacar també que ni Pilar Costa ni Tiffany Blackman han criticat la imatge. El president dels hotelers de Sant Antoni també ha considerat que la imatge no és negativa.
14/02/03 Diario de Ibiza Turespaña retarda la firma del conveni per a la campanya de promoció a Gran Bretanya
La reunió prevista per avui a Madrid per firmar el conveni de col.laboració per realitzar una campanya de promoció a Gran Bretanya, va quedar retardada un altra vegada per Turespaña. Els restants organismes que estaven convocats, Consell Insular, Ibatur i la Cambra de Comerç, afirmen que es reuniran en quant siguin convocats.
05/02/03 Diario de Ibiza El PP critica que el Govern no hagi tingut temps per tancar el conveni amb Madrid
El senador per les Pitiüses i el candidat a la presidència del Consell d'Eivissa i Formentera, varen manifestar ahir el seu malestar per que el Govern encara no ha firmat el conveni per dur a terme la promoció d'Eivissa al Regne Unit, malgrat que aquest conveni es va presentar fa un any. El PP va criticar al Govern que no hagi anat a Madrid, ja que Turespaña participa amb una bona quantitat de sous.
04/02/03 Diario de Ibiza La manca de diàleg ja ha retardat un any la campanya turística
La campanya de promoció que hauria d'haver començat a principis de l'any passat al Regne Unit, encara està pendent de signar. Aquesta campanya està finançada pel Govern Central, la Conselleria de Turisme del Govern, el Consell Insular i la Cambra de Comerç. Sense conèixer els motius, tant el Govern Central com el de Balears encara no han signat aquest acord, per la seva banda, la Federació Hotelera apunta a que el motiu pel que s'han cancel.lat l'encontre és per la falta de diàleg que hi ha entre ambdós Governs. El Consell d'Eivissa i Formentera que ja va avançar els sous que tenia que aportar, critica aquest fet ja que considera necessària la promoció i afegeix que s'ha de posar en marxa immediatament.
20/01/03 Última Hora Al stand de Ciutats Patrimoni estarà Eivissa representada per primera vegada
L'Ajuntament d'Eivissa tindrà una doble presència a la fira turística Fitur (Madrid). Per una banda estarà representat amb un mostrador d'Eivissa Patrimoni amb imatges i assistit per estudiants de l'Escola de Turisme d'Eivissa al stand de les Illes Balears de l'Ibatur, i per altra banda, Eivissa Patrimoni s'inclourà per primera vegada al stand del grup de ciutats patrimoni amb un espai de 340 metres quadrats amb una torre amb una altura de 3,2 metres. A aquest espai hi haurà imatges, cites poètiques, degustacions i reproduccions de ceràmica
12/12/02 Ultima Hora ibiza y Formentera Turespaña i Ibatur destinen 400.000 euros a la promoció turística de Formentera
Pilar Serra, presidenta del Patronat Municipal de Turisme de Formentera va comunicar ahir que Turespaña i Ibatur inverteixen 400.000 euros en tres campanyes turístiques a Formentera per a finals del 2002 i 2003. Aquest pressupost estarà destinat a incloure l'illa en les campanyes "Spain Marks" i "Balears Marks" i una campanya de promoció específica per l'illa.
26/11/2002 Última Hora Presentació del nou model balear a Madrid
El conseller de Turisme, Celestí Alomar, així com els màxims representants d' Ibatur i d' IPQT, presentaren ahir a Madrid el nou model turístic balear, es tracta de fomentar l'arribada de turisme nacional en temporada baixa.
04/10/2002 Diario de Ibiza Ibatur aporta 4 milions d'euros per participar a la promoció de Turespaña
Ibatur ha acordat participar a la campanya de promocions de Turespaña i aportar 4 milions d'euros amb la condició que els anuncis "destaquin de manera diferenciada a les Illes", segons paraules de Josep Marí Ribas, conseller insular de Turisme.
07/08/2002 Última Hora Ibiza y Formentera Les queixes dels hotelers en contra de l'Ibatur recolzades per els empresaris menorquins
Els empresaris menorquins fan costat als eivissencs en la seva proposta de gestionar directament la promoció turística de les illes, independentment de l'Ibatur. Juan Juanico, gerent de l'Associació d'Hotelers de Menorca, va explicar ahir "el seu total recolzament " al document presentat per la Federació Hotelera d'Eivissa i Formentera on es plantejava la qüestió de la promoció turística i entre d'altres les deficiències en infrastructures i serveis públics.
06/08/2002 Última Hora Ibiza y Formentera Ibatur no vol privatitzar els fons públics de la promoció turística
La directora de l'Ibatur, Tiffany Blackman, en declaracions a Radio Ibiza, va assegurar que "estudiaria el document presentat per el col·lectiu d'empresaris hotelers el divendres passat", i que "haurien de reunir forces tots junts. Blackman va explicar, a més, que no privatitzaria els fons públics de promoció turística, proposta dels hotelers.
5/06/2002 Turismo Hoy Blackman presenta "Art i Turisme: Espanya a Milà"
Tiffany Blackman, directora d'Ibatur, va assistir a la presentació de la iniciativa "Art i Turisme: Espanya a Milà" organitzada per l'Oficina de Turisme d'Espanya present en aquesta ciutat.
16/04/2002 Diario de Ibiza Una delegació de l'Ibatur realitza un viatge promocional als països escandinaus
Una delegació de l'Ibatur realitzarà aquesta setmana un viatge als països escandinaus per promocionar les Illes
02/02/2002 Diario de Ibiza El nou Ibatur no donarà més autonomia a les Pitiüses
El canvi del Institut Balear del Turisme (Ibatur) no estableix una major autonomia insular per les promocions turístiques específiques de les Illes Pitiüses, tal i com s'havia previst en un principi. El nou organisme, denominat Enturib, continuarà amb el mateix organigrama i no suposa cap canvi significatiu per les nostres illes.
02/02/2002 Turismo Hoy Aprovada la dissolució de l'Ibatur
L'Ibatur passarà a denominar-se Enturib, el Consell de Govern va aprovar ahir la dissolució de l' Ibatur.
21/01/2002 Turismo Hoy Palma es promociona
El Ajuntament de Palma i el Ibatur faran una campanya publicitària de la ciutat, editant informació dels palaus mallorquins situats en el centre històric de la ciutat.
19/12/2001 Turismo Hoy Alarma a les zones turístiques de Mallorca
Els retalls previstos per l'Ibatur al programa "Un hivern a Mallorca" han provocat l'alarma en zones turístiques hoteleres obertes en temporada baixa.
29/11/2001 Turismo Hoy L'Institut Balear de Turisme fa promoció al Regne Unit
L'Institut Balear de Turisme ha contractat a A-N-A Communications per promoure comercialment les Illes al Regne Unit.
06/11/2001 Diario de Ibiza Formentera i el Turisme britànic
Segons un informe presentat ahir pel Ibatur el Turisme britànic baixarà a Mallorca i a Menorca en un 20 i 19% respectivament, en canvi, a Formentera es preveu un augment del 40%.
17/08/2001 Diario de Ibiza Foment de Turisme vol promocionar Eivissa a la Fira d'Hamburg
El Ibatur i Foment de Turisme amb col.laboració del Consell Insular faran una promoció de les possibilitats per creuers a Eivissa, a la Fira que es celebrarà del 28 al 30 d'octubre en Hamburg. Les eines per aquesta promoció seran un vídeo de les possibilitats d'atracament al nou dique i un follet publicitari.
15/07/2001 Diario de Ibiza Ibatur posa en marxa una campanya publicitària
L' Institut Balear de Turisme (IBATUR) presentarà una campanya per consolidar la Imatge de Balears com destí de qualitat i també per omplir el 10% de places hoteleres d'última hora que encara no s'han venut aquesta temporada.

Notes relacionades

Notícies | Thessaurus
Índex temàtic de notícies
© Portaltour.net
Tots els drets reservats.

Política de distribució.