Home de Portaltour Noticies del mon del turisme Novetats del mon del turisme Accés als recursos documentals Home de portaltour
qui som? | contactes | ajuda
Click per anar a la pàgina principal
Notícies 
Agenda 
Serveis 
Restaurants 
Hotels 
Apartaments 
E. Rurals 
Càmpings 
Platges 
Transports 
Formació 
Monogràfics 
Revista 
Informes 
Documentació 
Notícies de portaltour
Darreres 
Hemeroteca 
Notícies > Hemeroteca
2002-07-18 | SITEF
Índex temàtic de notícies
Organitzacions turístiques > Organismes públics > Cambra de Comerç

DataAutorTitol
03/07/04 Diari de Balears 'Clima empresarial' a Balears
La Cambra de Comerç de Mallorca, Eivissa i Formentera després d'elaborar una enquesta sobre previsió de negocis, ocupació, inversions i 'clima empresarial', admet l'existència d'una sensació de crisi en l'entorn empresarial. Les dades sobre el 'clima empresarial' a Balears -excepte Menorca- són, en tots els indicadors, pitjors que les homònimes de l'Estat espanyol i, per contra, una mica millors comparades amb les de la Unió Europea
20/05/03 Diario de Ibiza Turespaña no ha fet encara l'aportació per a la promoció
El conveni per desenvolupar una campanya publicitària a Londres està, encara, pendent de signar. Això significa que Turespaña encara no ha aportat els sous corresponents per dita promoció. Aquesta aportació ascendeix a 180.000 euros, que juntament amb els 60.000 del Consell, de la Cambra de Comerç i l'Ibatur, anaven a promocionar les illes a la capital anglesa.
24/04/03 Diari de Balears La Cambra de Comerç afirma que Balears perd turisme i indústria nàutica per la manca d'instal.lacions
Miquel Lladó i Joan Gual, president i vice-president de la Cambra de Comerç varen advertir ahir que Balears perd turisme nàutic i teixit empresarial per no disposar d'instal.laciones adients per acollir i reparar vaixells de gran eslora que segons Lladó és una qüestió de planificar el futur i de resoldre la manca d'espai. Lladó va ressaltar la importància econòmica del sector nàutic ja que va facturar 451 milions durant el 2002, acull 8000 llocs de feina i ingressà 350 milions en despesa turística, un sector que ha crescut des del 1994 al 2001 un 37% i acostuma a ser de nivell alt, ja que gasta una mitjana de 122 euros per persona i dia.
26/03/03 Diario de Ibiza Pla pioner a Formentera per l'estalvi d'energia
Els 261 establiments hotelers de Formentera, podran arribar a estalviar una mitja del 22% d'energia, degut a un Pla d'Actuació Energètica Integral del sector que va ser presentat ahir als hotelers, a la seu de la Cambra de Comerç de Sant Francesc Xavier, per Joan Perchés, director general d'Energia del Govern Balear. A aquesta reunió també varen assistir el director general de Coordinació Turística, Rafael Oliver, i l'alcalde de Formentera, Isidor Torres. Aquest Pla, que inclou novetats per l'estalvi i que està finançat per fons de l'ecotaxa, està basat en l'estudi de camp que es va realitzar a 75 establiments de Balears. Les dades varen senyalar que la despesa mitja per estada i establiment d'una persona és de 1,07 euros i que amb aquest Pla es podria arribar a 0,86 euros. Per altra banda, la direcció ha establert el criteri de que en 2 anys s'amortitza la inversió inicial, i també un calendari flexible que comença avui amb la distribució dels formularis pels interessats, durant el mes d'abril es farà la recollida d'aquestos i durant l'estiu es farà un estudi de consum de cadascú que estigui interessat.
19/02/03 Diario de Ibiza La campanya turística al Regne Unit segueix sense iniciar-se
La campanya turística al Regne Unit que va ser aprovada fa un any, segueix sense iniciar-se degut a que el conveni que s'ha de signar entre el Govern Balear, el Consell Insular, la Cambra de Comerç i Turespaña no està llest per que no s'han reunit les institucions.
04/02/03 Diario de Ibiza La manca de diàleg ja ha retardat un any la campanya turística
La campanya de promoció que hauria d'haver començat a principis de l'any passat al Regne Unit, encara està pendent de signar. Aquesta campanya està finançada pel Govern Central, la Conselleria de Turisme del Govern, el Consell Insular i la Cambra de Comerç. Sense conèixer els motius, tant el Govern Central com el de Balears encara no han signat aquest acord, per la seva banda, la Federació Hotelera apunta a que el motiu pel que s'han cancel.lat l'encontre és per la falta de diàleg que hi ha entre ambdós Governs. El Consell d'Eivissa i Formentera que ja va avançar els sous que tenia que aportar, critica aquest fet ja que considera necessària la promoció i afegeix que s'ha de posar en marxa immediatament.
06/11/2002 Diario de Mallorca Campanya "Spain Marks"
La campanya de promoció turística "Spain Marks" comptarà amb la destinació Balears entre els seus objectius de cara al mercat britànic
30/10/2002 Diario de Ibiza Gran campanya turística a Gran Bretanya
Eivissa i Formentera duran a terme una gran campanya turística per cridar l'atenció del turisme britànic. El cost d'aquesta campanya és de 871000 euros aportats per Turespaña, la Cambra de Comerç i el Govern. Eivissa i Formentera també formaran part d'altra campanya televisiva genèrica de Balears: "Balears marks" ("Baleares te marca")
30/07/2002 Diario de Ibiza Les Cambres de Comerç demanen la supressió de l'ecotaxa
Les Cambres de Comerç demanaran al Govern Balear la supressió de l'ecotaxa, degut a la crisi que pateixen els majoristes europeus i el "dolent moment econòmic" estan empitjorant la crisi del turisme a les Balears.
20/07/2002 Turismo Hoy L'economia balear s'ha moderat
Segons un estudi de la CAEB, posat en dubte pel executiu balear: el creixement de l'economia balear s'ha moderat vers un 0,5% del seu producte interior brut (PIB), degut al descens de l'activitat turística i la moderació del sector de la construcció, durant els primers sis mesos d'aquest any.
15/06/2002 Turismo Hoy Empresaris mallorquins preparen inversions en Hainan
Representants de la Cambra de Comerç se reuniran a Palma amb una delegació de l'illa xina de Hainan, on empresaris mallorquins del sector turístic preparen una ofensiva.
7/06/2002 Turismo Hoy La Cambra de Comerç preveu una davallada de la despesa turística d'un 4%
La Cambra de Comerç preveu una davallada de la despesa turística d'un 4%, degut a la fluixa demanda dels majoristes, segons paraules del seu president Miquel Lladó.
11/05/2002 Turismo Hoy La Cambra de Comerç de Mallorca i el Govern volen promocionar la formació professional turística
La Cambra de Comerç de Mallorca junt amb el Govern han plantejat una campanya per promocionar la formació professional en l'activitat turística.
16/08/2001 Diario de Ibiza La Cambra de Comerç vol atraure més al Turisme alemany
Degut al notable descens a tot el arxipèlag del Turisme alemany, la Cambra de Comerç ha posat en marxa una campanya publicitària per atraure aquest Turisme, sobretot pels mesos de setembre i octubre.

Notes relacionades

Notícies | Thessaurus
Índex temàtic de notícies
© Portaltour.net
Tots els drets reservats.

Política de distribució.