Home de Portaltour Noticies del mon del turisme Novetats del mon del turisme Accés als recursos documentals Home de portaltour
qui som? | contactes | ajuda
Click per anar a la pàgina principal
Notícies 
Agenda 
Serveis 
Restaurants 
Hotels 
Apartaments 
E. Rurals 
Càmpings 
Platges 
Transports 
Formació 
Monogràfics 
Revista 
Informes 
Documentació 
Notícies de portaltour
Darreres 
Hemeroteca 
Notícies > Hemeroteca
2002-07-18 | SITEF
Índex temàtic de notícies
Organitzacions turístiques > Organismes públics > Patronat Municipal de Turisme de Formentera

DataAutorTitol
7/11/03 Última Hora Ibiza y Formentera Formentera cap el turisme nàutic
L'ajuntament de Formentera, a través del Patronat Municipal de Turisme, ha decidit una política adreçada a potenciar el turisme nàutic a l'illa, amb l'organització de vuit regates d'àmbit mediterrani i la presència institucional a fires nàutiques com les de Moscow, Dusseldorf i Sant Sebastià. Des de l'Ajuntament s'avalua al turista nàutic com a una combinació de navegació lúdica, navegació esportiva, i amb interés gastronòmic i cultural
11/06/03 Diario de Ibiza El Patronat de Turisme de Formentera va estar present a 30 fires i va rebre 56 periodistes
Paul Wehan, gerent del Patronat de Turisme de Formentera i Isidor Torres, batlle en funcions de Formentera varen explicar ahir en roda de premsa la llavor de promoció de l'illa desenvolupada en aquest període. Wehan va destacar la quantitat de periodistes que han viatjat a l'illa i especialment, l'interès dels mitjans de comunicació especialitzats de Portugal fins a Formentera, resultat de les presentacions realitzades fa un mes a Lisboa i Oporto. El batlle va destacar que la difusió de la imatge de l'illa romandrà centrada en la singularitat dels seus paisatges verges.
06/02/03 Diario de Ibiza El Patronat de Turisme de Formentera presenta un nou fulletó
El Patronat de Turisme de Formentera va presentar ahir un nou fulletó sobre la posidònia, que està editat en castellà i català, que té molt de material gràfic del biòleg Manu San Félix i informació de l'importància que té aquesta planta. Aquest fulletó es titula: "Posidonia, los bosques de Formentera", i serà l'element principal de la pròxima fira de l'immersió a Cornellà que tindrà lloc el pròxim cap de setmana. Pilar Serra, regidora de Turisme, va explicar que aquesta promoció està dins de l'actuació de diversificació de l'oferta turística, ja que promociona un submarinisme compatible amb la conservació del medi. Degut a que la posidònia és un element declarat Patrimoni de l'Humanitat, l'alcalde de Formentera demanarà l'adhesió al Consorci Patrimoni de l'Humanitat.
08/01/03 Última Hora L'ocupació al 2002 a Formentera fou pràcticament la mateixa que al 2001.
Segons el Patronat Municipal de Turisme de Formentera, que fa estadístiques d'ocupació setmanalment sobre nou establiments hotelers, unes 2500 places, l'ocupació turística al 2002 fou pràcticament la mateixa que al 2001 (el 2002 una mica més superior). Aquestes dades representen un 33% de les places oficials sense que estiguin incloses les vivendes turístiques.
02/01/03 Ultima Hora Formentera té totes les places venudes per al 2003.
Segons Paul Wenham, Gerent del Patronat de Turisme de Formentera, les previsions per Formentera pel 2003 són com a mínim iguals que les del 2002, ja que en lo que es refereix a l'oferta legal, Formentera té totes les places per temporada alta venudes.
04/10/2002 Última Hora Ibiza y Formentera L'Ajuntament de Formentera presenta un nou plànol-guia turístic
El batlle i els responsables de Turisme de Formentera varen presentar ahir el nou material publicitari de Formentera. Destaca la presentació d'un nou plànol-guia, en format butxaca. A més s'han presentat els follets de les rutes verdes amb gràfics més comprensibles i la inclusió de un nou camí.
6/07/2002 Diario de Ibiza El Patronat Municipal de Turisme vol promocionar la marca "hostals singulars"
En la darrera reunió del Patronat Municipal de Turisme de Formentera, s'ha fixat un calendari d'assistència a fires i promocionar la marca "hostals singulars", exclusiva d'establiments característics de Formentera.
08/05/2002 Diario de Ibiza Nova senyalització dels "circuits verds" a Formentera
El Patronat Municipal de Turisme de Formentera ha presentat ahir la nova senyalització dels 20 camins inclosos als "circuits verds" per bicicletes. En total s'han col·locat 150 cartells indicatius, que han costat 18.360 euros.
11/01/2002 Diario de Ibiza El patronat de Turisme de Formentera demana un consens per el transport marítim.
El Patronat municipal de Turisme de Formentera demanarà per carta al alcalde, Isidor Torres, la creació d'una Taula de Transport per fixar un mínims de qualitat i servei a la linea marítima pitiusa.

Notes relacionades

Notícies | Thessaurus
Índex temàtic de notícies
© Portaltour.net
Tots els drets reservats.

Política de distribució.