Home de Portaltour Noticies del mon del turisme Novetats del mon del turisme Accés als recursos documentals Home de portaltour
qui som? | contactes | ajuda
Click per anar a la pàgina principal
Notícies 
Agenda 
Serveis 
Restaurants 
Hotels 
Apartaments 
E. Rurals 
Càmpings 
Platges 
Transports 
Formació 
Monogràfics 
Revista 
Informes 
Documentació 
Meteorologia 
Monogràfics
Dalt Vila 
Ses Salines 
Itineraris 
BICS 
2003-03-26 | SITEF
Excursions
Santa Eulària des Riu

Tipus: Ruta des Falcó
Distància:
Dificultat:
Senyalització:
Introducció: Al municipi de Santa Eulària des Riu es possible fer tres rutes. Aquestes rutes tenen com a objectiu principal conèixer la banda costanera d'aquest municipi amb la visita a varies de les seues platges o les urbanitzacions turístiques de Santa Eulària i Es Canar. També es podran visitar llocs d'interés històric com és el Puig de Missa a Santa Eulària des Riu o la Torre de defensa de Campanitx, en la zona de Es Pou des LLeó.
Tram: De Es Canar a Pou des Lleó
Distància: 18 km
Dificultat: Per a caminants: Existència de pendents curtes però en alguns trams pronunciades. No recomanable per a persones d'avançada edat. Per a ciclistes: Terreny que combina trams plans amb pujades moderades
Senyalització: Senyals de color vermell
Informació: Aquesta ruta, amb un recorregut de 18 km, transcor per la costa i inclou la visita a varies platges i a la Torre de defensa de Campanitx.
Indicadors: Es comença al centre turístic de Es Canar i en direcció cap al Nord iniciareu el recorregut en el decurs del qual es podran visitar les platges de Es Canar, Cala Nova,Cala Llenya i Cala Mestella i el far de Punta Prima. D'aquí es connecta amb un caminoi que transcor per l'interior i que porta a l'antiga Torre de defensa de Campanitx des d'on s'obté una magnífica vista de l'illot de Tagomago i amb un poc de sort es podrà observar el Falcó d'Eleonor. Seguint la ruta arribareu a Cala Boix i a Es Pou des Lleó , cala envoltada de embarcadors i casetes varader dels pescadors i caracteritzada per les seves aigües netes.
Tram: De Cala Llonga a Santa Eulària des Riu
Distància: 11 km
Dificultat: Per a caminants: Itinerari molt assequible, per ser de relleu pràcticament pla en la seua totalitat. Per a ciclistes: Terreny que combina trams plans amb pujades moderades
Senyalització: Senyals de color blau
Informació: Aquesta ruta, amb un recorregut d'11 km, s'inicia en el poble de Santa Eulària on cal visitar el seu nucli històric (Puig de Missa) i el Riu de Santa Eulària gaudint sempre de bones vistes.
Indicadors: Es comença al centre turístic de Santa Eulària des Riu, "capital" del municipi del mateix nom, i en direcció cap al Sud transcor al llarg de la costa a través d'un paisatge poc urbanitzat i ben conservat des d'on es podrà gaudir de bones vistes i de zones d'ombra per descansar. Es podrà observar l'hàbitat costaner de la zona on es poden preveure espècies endèmiques com la Violeta de Mar o el Fonoll Marí arrau de la mar i plantes de major tamany com el Pí, la Savina, i nombroses espècies arbustives com el Llentiscle. El punt d'arribada serà la platja de Cala LLonga destacable per la quantitat de serveis que ofereix i l'encant paisagístic que encara conserva.
Tram: De Cala Llonga a Sol den Serra
Distància: 3 km.
Dificultat: Per a caminants i per a ciclistes: Itinerari molt assequible per ser de relleu pràcticament pla en la seua totalitat.
Senyalització: Senyals de color verd.
Informació: Es tracta d'una breu ruta d'un 3 km. al llarg de la qual es podran visitar les petites i tranquiles platges de Sol d'en Serra i Cap del Llibrell a més de la platja de Cala Llonga. Indicadors: La ruta comença a la platja de Cala Llonga i continua a través d'un trajecte constaner plenament natural, pel que comporta una ruta ideal per gaudir d'un dia tranquil. S'arribara a les verges platges de Sol d'en Serra i Cap des Llibrell i seguidament s'anirà cap a l'interior travessat una vall i vorejant el camp de golf de Roca Llisa. Tornant a Cala Llonga s'arriba a un petit pujol des d'on es tindrà l'oportunitat d'observar des de dalt el camp de golf i la mar.
Indicadors:

Altres links

Organismes | Públics
Ajuntament de Sant Antoni
Organismes | Públics
Ajuntament de Santa Eulàlia
© Portaltour.net
Tots els drets reservats.

Política de distribució.