Home de Portaltour Noticies del mon del turisme Novetats del mon del turisme Accés als recursos documentals Home de portaltour
qui som? | contactes | ajuda
Click per anar a la pàgina principal
Notícies 
Agenda 
Serveis 
Restaurants 
Hotels 
Apartaments 
E. Rurals 
Càmpings 
Platges 
Transports 
Formació 
Monogràfics 
Revista 
Informes 
Documentació 
Meteorologia 
Monogràfics
Dalt Vila 
Ses Salines 
Itineraris 
BICS 
2003-03-26 | SITEF
Excursions
Eivissa

Tipus: Ruta des Falcó
Distància:
Dificultat:
Senyalització:
Introducció: A la ciutat d'Eivissa és possible fer tres rutes. Aquestos recorreguts tenen com a objectiu visitar les zones de més interés del centre de la ciutat com son el conjunt històric-artístic de Dalt Vila i els ports tant el marítim com l'esportiu.
Tram: Del Portal de Ses Taules a la Plaça de la Catedral
Distància: 680 metres
Dificultat: Per a caminants: Terreny que combina trams plans amb pujades moderades. Per a ciclistes: No recomanable
Senyalització: Senyals de color groc
Informació: Aquest recorregut es desenvolupa per l'interior del recinte enmurallat on es concentra la major part del patrimoni històric artístic de la ciutat. El passeig es desenvolupa a través d'un entramat irregular d'estrets carrers i al llarg del qual es podrà visitar l'església de Sant Domingo, antic convent dominic i la Catedral. També trobareu varies botigues d'artesania.
Indicadors: El recorregut comença al Portal de Ses Taules al que segueix el Pati d'Armes que a la seva vegada dona accés a la Plaça de Vila. Continuareu pel carrer de Sa Carrossa on trobareu l'estatua d'Isidor Macabich, il.lustre poeta del segle XX i poc més endavant l'església de Sant Domingo que forma part d'un antic convent domenic que dona a la Plaça d'Espanya on actualment es troba l'Ajuntament de la ciutat. En el carrer de Sant Ciriac es troba una capella dedicada a aquest sant, on el 8 d'Agost de 1235, varen entrar les tropes cristianes i derrotant als musulmans varen conquerir la ciutat. Si es segueix al final d'aquest carrer s'arribarà a la Plaça de la Catedral on es troba la Casa de la Cúria, el castell i l'Almudaina i la catedral. Si anau darrera del castell i la Catedral obtindreu una amplia panoràmica de Formentera, Botafoc i Platja den Bossa. Si es prefereix, el recorregut es pot fer a la inversa, agafant un autobus public fins al baluard de Sant Bernat i pujant a peu fins a la Plaça de la Catedral.
Tram: Del port d'Eivissa al Far de Botafoc
Distància: 3230 metres
Dificultat: Per a caminants: Terreny que combina trams plans amb pujades moderades. Per a ciclistes: Itinerari molt assequible, per ser de relleu pràcticament pla en la seua totalitat.
Senyalització:
Informació: Aquest recorregut es desenvolupa per la badia d'Eivissa vorejant el port marítm, el port esportiu i arribant a la zona de Botafoc, avui dia convertida en un dic. Hi ha l'alternativa d'agafar la barqueta de Talamanca que surt al port d'Eivissa just on es troba el monument als corsaris i arriba a Talamanca des d'on podreu arribar a peu fins al far de Botafoc.
Indicadors: Es comença a l'inici de l'Avinguda Santa Eulària i a l'arribar a la rotonda es seguirà pel Passeig Joan Carles I. Al final del Passeig anireu cap a l'esquerra en direcció a la Platja de Talamanca i cap a la dreta, seguireu el camí que voreja l'hotel Argos, i que arriba fins a la zona de Botafoc.
Tram: Circuit en Forma.
Distància: 2000 metres
Dificultat: Per a caminants:Itinerari molt assequible per ser de relleu pràcticament pla en la seua totalitat. Per a ciclistes: No apte.
Senyalització: Senyals de color vermell.
Informació: Es tracta d'un recorregut eminentment esportiu. Indicadors: El recorregut es desenvolupa pel Passeig Joan Carles I i està pensat per la pràctica de footing en combinació amb exercicis de tot tipus. Al llarg del Passeig hi trobareu els cartells que expliquen detalladament tots els exercicis a fer.
Indicadors:

Altres links

Organismes | Públics
Ajuntament de Sant Antoni
Organismes | Públics
Ajuntament de Santa Eulàlia
© Portaltour.net
Tots els drets reservats.

Política de distribució.